- Poruka
- 7.515
... eee, pa neeemožese ovo teeek tako završiti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mawetzka:Da,sto...ja umem da pisem...
A,joj,molim te nemoj ti da mi pricas o pravopisu...Ancho:Kakav ti je redosled reci u predhodnom postu?
Zato sto ovaj...pa ne mogu da nadjem toliko pogrdan izraz za njega,nece da utuvi u glavu da ima neko ko je mladji,a uspesniji od njega,a on jadan nije uradio nista od svog zivota...A pametan je...hehehedomacin_uzice:Sta se vise prepirete, ko deca iz vrtica...
Pa ti si stvarno retardiran....Ne da ne bih sa tobom...Nego ne bih ni da si poslednji na svetu...Ne znas ti kakva je moja glava,da je suplja,ja ne bih mogla ni da pisem...CobRa-SiC-:Ne muvamje ja... nego, ko velim... kad već toooliko svoje fizičke atribute stavlja u prvi plan... a glavajoj šuplja... a lepo veli naš narod... "ko nema u glavi... ima u nogama... "... da skratim priču...
Ajde sad stvarno...Kao prvo da,jesam obisla pola sveta...A kao drugo zamisli da si kengur pa ODJEBI u S*K*O*K*O*V*I*M*A...CobRa-SiC-:"zato tise mene prođi"... ()... misim... kac se već tolko foliraš dasi obišla beli svet, foliraj do kraja... (; ...
Ai ne nenennene neee... ovoje tek početak...
Ne vucem ja tebe ni za sta....CobRa-SiC-:Zašto... aaali zaaašto me vučeš za prste...
Ajde dosta vise...Ja sam ti rekla sta sam imala... 8-) 8-) 8-)CobRa-SiC-:Vala i netreba da pružiš ruke... može On sam dase opruži do tebe......
Da...Ako si iole pametan shvatices "sta je pesnik hteo reci..."CobRa-SiC-:Jel taaako, aaa... ???...