Battlefield 2

@krsta
Ne bih da te uvredim nisam siguran da postoji Battlefield Kosovo . Sta si time mislio ako imam B2142 imam ceo serijal ove igre

Imam jedan tip za single player map-u "Fall of Berlin" uzeti support tip i kod treceg chek pointa imaju neke merdevine na na njih se popenjte i kokajte neprijatelja , bez brige ne mogu da se popnu uz te merdevine . Evo upravo sam ih razbio sa 160 zivota moje ekipe prednosti , tezina je bila 50:50

Tommy ne mogu da te ubedim u suprotno , a i ti mene u suprotno meni se ova igra svidja . Ja ne mogu da sudim o nekoj igri koju nisam igrao kao sto je B1942 . Ne bih znao ali da li si ti uopse igrao B2142 ili
to pricas napamet ako jesi onda cu nabaviti B1942 i uporediti je sa B2142

Al bi to bilo strava, ono da mozes da mu lopatom cepnes glavu i da ga sutas dok vristi i uzivas u njegovom bolu i na kraju mu ispijes krv :D
Ili da vijas siptarcice po livadi i da ih pobacas u bunar ko Teletabise :D

Stvarno neznam zasto crnite BF 2142....pogotovao ako vam se svidja 1942...dobra je ali je 2142 bolja.... Trebas da je probas malo duze od 5min.....mada se meni svidela posle 5sec.

Neznam gde bih mogao da nabavim original CD.
sta kaze tetka posto je kostao tamo u Francuskoj?

Stvarno ne znam, igrica nije losa, jeste unapredjeni BF 1942, skoro na istu foru, a pretpostavljam da je Titan mod super.
Da li se neko zapitao zasto 70% manje ljudi igra Quake 3 Arena? Treba neka nova igra koja ce je osveziti i graficki, i sa oruzijem, i sa svime, a BF to upravo i radi.
P.S. Markoca, stavi kljuc, molim te, neko ce se pobiti do kraja

denikarabenc:
Stvarno ne znam, igrica nije losa, jeste unapredjeni BF 1942, skoro na istu foru, a pretpostavljam da je Titan mod super.
Da li se neko zapitao zasto 70% manje ljudi igra Quake 3 Arena? Treba neka nova igra koja ce je osveziti i graficki, i sa oruzijem, i sa svime, a BF to upravo i radi.
P.S. Markoca, stavi kljuc, molim te, neko ce se pobiti do kraja

Ma necemo,nismo mi srbi takvi :twisted:

Pozdrav, igrao sam bf2 multiplayer bez problema dok nisam zamijenio procesor. Naime, imao sam intel 2.4 Ghz sa 1024kb i zamijenio sam ga sa 2.8 (512Kb) + HT tehnologijom. Nakon zamjene procesora, igra pocne i u neko doba me samo izbaci iz iste. Reinstalirao sam windowse (XP, a probao sam i sa Vistom i opet isto), mijenjao drivere za graficku (nvidia 7600 GS) i opet ista stvar. Napominjem da se bf2 moze igrati u single playeru bez problema.

Back