...Batine...da ili ne ?

Koliko puta i da li ste se uopste nekada potukli sa nekim i zbog cega ? Sta mislite o resavanju sukoba i problema na takav nacin ?

Tukao sam se kad sam bio klinac. Nista iole ozbiljno, da se odbranish od nasrtljivaca, kad te snime sa bivshom devojkom nekog baje ili tako neki trip. Par puta sam upao u tudje tuche. Jednom sam se potukao sa cetvoricom kretena jer je jedan od njih maltretirao neku klinku.
Protivnik sam da se bilo sta reshava na taj nachin ali ako te neko napadne a mozes da se odbranis glupo je da dobijes batine, ako ne mozes da se odbranis mudro je da pobegnes. U svakom slucaju ne treba niko da dobija batine ako postoji resenje

ja i ortak juce umlatili jednog lika sto je dirao ortakinju iz odeljenja..nesto **** pretio i mi ga sacekali ispred skole i ugazili ga..
jes da ne moze da se resi nasiljem nista ali ja mislim da ti koji ovde *****ju kako sve treba civilizovano i da se nikad ne krece na snagu neke ***** koje i mladja sestra moze da pretuce ;)

to je najjadniji nacin resavanja sukoba.kad vidim tucu,sramota me da ih gledam kako se ponizavaju a kamoli da ucestvujem u tako necemu.najjadnije i te probleme samo prostaci resavaju na taj nacin.
heh,pa da...najlakse je potuci se,zasto ne bi nekog unisttili recima???:confused:

Back