zbiljaš
Ističe se
- Poruka
- 2.316
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Потплаћивао мислишSNS i Vucic je svih ovih godina odvojio veliku kintu za Novi Pazar, a ovi mu vracaju tako sto protestuju protiv njega. Sad je tome dosao kraj.
pre ce biti da je lapsus jedino na sta mozete da se okacitePre će biti da si nepismena elita.
u ybt..ko mi kazeUpravo ta, a i da je samo on.
Da, vidi se u svakom upisu elitni lapsus.pre ce biti da je lapsus jedino na sta mozete da se okacite
To je pogresan sistem vrednosti. I ja sam ucio kao blesav i stidim se diplome, smatram je bezvrednim papirom.Za nekog ko nije ucio ili podmitio, mozda su papiri bez vrednosti, ali nije se ranije uzalud cak i uramljivala diploma, jer je ona cesto znacila godine truda i rada, i odricanja kako pojedinca, tako i njegove porodice da bi zavrsio.
Dakle, one ima nematerijalnu vrednost, a kasnije, sa praksom u struci i materijalnu.
Ne znam kako te nije stid samo da pises o necemu sto ne znas.
видим да се не разумеш у српске обичаје нити те то занима.Ružno. I tebi ću ponoviti, bio je post, ljudi su poštovali pravoslavlje i za osveženje izneli posni hranu i voće. Što se ne bi moglo reći za navodne velike Srbe ispred ćacilenda koji su tada krkali roštilj. Toliko o poštovanju.
то кад оду у турску на блокадеNi baklave ni urmašice ni kadaif ni tufahije ni sogan dolmu ni juneće ćevape u kajmaku...
Makar po gurabiju...
и ја би волео да верујем у ту бајкуТо није тачно.
Они желе да успоставе правну Државу где ће Закон бити једнак за Све и где неће један Човек да руководи Судством ,Тужилаштвом где се Сиромашку са гарсоњером одузима та Гарсоњера путем судског Извршитеља док истовремено Бата Андреј несметано шверцује Кокаин и отима Поштеним Људима њихова успешна Предузећа.
Они желе да СРУШЕ ВАС ЛОПИНЕ који водите ову Државу где је Средња Класа апсолутно нестала.
Тамо где постоје само УЛтра-Милионери и Сиромашсци-у таквој се Држави нешто гадно дешава.
није то међуверска тензија. муслимани поштују Исуса једнако ко мухамедаipak nije potrebno praviti medjuverske tenzije, jer to je sacica ljudi.
јбт ето ко нам учи децуJer je grad od 300000 stanovima, recimo..
Malo se shebala u nulama.јбт ето ко нам учи децу![]()