Batinaši upali na Univerzitet u Novom Pazaru

Za nekog ko nije ucio ili podmitio, mozda su papiri bez vrednosti, ali nije se ranije uzalud cak i uramljivala diploma, jer je ona cesto znacila godine truda i rada, i odricanja kako pojedinca, tako i njegove porodice da bi zavrsio.
Dakle, one ima nematerijalnu vrednost, a kasnije, sa praksom u struci i materijalnu.
Ne znam kako te nije stid samo da pises o necemu sto ne znas.
To je pogresan sistem vrednosti. I ja sam ucio kao blesav i stidim se diplome, smatram je bezvrednim papirom.
Nakon ove godine svako ko izjavi da se ponosi fakultetskom diplomom moze se smatrati caknutim. To je kao da se ponose time sto su bili vukovci u osnovnoj skoli, isti znacaj. Zapravo teze je biti vukovac nego zavrsiti fakultet.

Poslednja izmena:
Ružno. I tebi ću ponoviti, bio je post, ljudi su poštovali pravoslavlje i za osveženje izneli posni hranu i voće. Što se ne bi moglo reći za navodne velike Srbe ispred ćacilenda koji su tada krkali roštilj. Toliko o poštovanju.
видим да се не разумеш у српске обичаје нити те то занима.

То није тачно.
Они желе да успоставе правну Државу где ће Закон бити једнак за Све и где неће један Човек да руководи Судством ,Тужилаштвом где се Сиромашку са гарсоњером одузима та Гарсоњера путем судског Извршитеља док истовремено Бата Андреј несметано шверцује Кокаин и отима Поштеним Људима њихова успешна Предузећа.
Они желе да СРУШЕ ВАС ЛОПИНЕ који водите ову Државу где је Средња Класа апсолутно нестала.
Тамо где постоје само УЛтра-Милионери и Сиромашсци-у таквој се Држави нешто гадно дешава.
и ја би волео да верујем у ту бајку

Back