ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.327
KOKAJ ROKAJ
NIKO nije jaci od drzave!
Evo ti šta se radi sa državnom imovinom, na primeru državnih šuma
verovatno bi želeo da se sve državno tako prebaci u privatno ali neće moći baš kako ste rešili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KOKAJ ROKAJ
NIKO nije jaci od drzave!
ZUTU PRIVATIZACIONU BANDU MOZES DA PODRZAVAS JEDINO AKO SI SE TALIO SA NJIMA...Da su se Vucic i Seselj pitali te 2000-e, danas bi svi kolektivno, zajedno sa njima, umirali od gladi.
Istuče li te?Kaže meni drugar "ja sam opozicija"
Ok za koga si?
"Vučić uništava zemlju"
"Za koga si u opoziciji?"
"Krade gore nego svi pre njega"
"Ko je alternativa iz opozicije?"
"Studenti rade odličan posao"
"Sa kim da zamenimo Vučića"
"Vučić ne sme da raspiše izbore mnogo naroda na raskrsnici i oko semafora"
"Alo breeee... Kažeš da si opozicija, dakle za koga da glasamo, ko je taj bolji?"
"Ma neću s tobom da pričam ti si onaj SPS i SRS"
"Ma ja sam sve najgore nek bude ti si belo cveće, ne reče ko iz opozicije?"
"S tobom ne može da se razgovara"
"Može da se razgovara ali ne može da se manipuliše,"
"Imaš sreće što si mi drugar inače bih ti sad svašta rekao"
"Pa svašta si rekao za ovo kratko vreme a mene samo zanima KO?"
"Baš si težak čovek"
I tako manje više u krug svaki dan...
Ovaj Vucevic je retko fin i kultiran covek.
da vis kako su oberi u ss-u bili smireni, kulturni, vaspitani i odmereni.Ovaj Vucevic je retko fin i kultiran covek.
Sve je tacno i dobro, na fin i miran nacin rekao.
A ti si bio njihov savremenik, gledao si ih preko TV i uzivo?da vis kako su oberi u ss-u bili smireni, kulturni, vaspitani i odmereni.
cak i na nirnberskom procesu. prevrti istorijske kanale da vidis tu kulturu, manire, vaspitanje pa cesto i obrazovanje.
svako moze da gleda. imas gomilu svetskih kanala sa dokumentarnim materijalima gde se vrti materijal iz ww2 svaki dan.A ti si bio njihov savremenik, gledao si ih preko TV i uzivo?
nemojmo da vredjamo gradjane
Pa sta ima da daju podrsku, sto ne blokiraju u Banja Luci. I Sarajevo i Zagreb bi takodje trebali nesto da preduzmu.jel neko pisao o studentima iz banja luke koji su dali podrsku studentima iz srbije, jos od samog pocetka?
to niko iz bosne ovde ne pominje kao da su ta deca kuzna.
Meni je vise muka od Tviter i "rekla - kazala" gluposti. To me samo odbija.svako moze da gleda. imas gomilu svetskih kanala sa dokumentarnim materijalima gde se vrti materijal iz ww2 svaki dan.
da vidis tu eleganciju i stil, tu i tamo zapadne neki ogavan kao ajhman...ali vecina, sve kulturoloska elita.
a taj tvoj celavi je faks dobio na mufte. ceo novi sad zna. ima samo srednje obrazovanje. cak su postavljali kako je ekspres zavrsio neki privatni, kad je trebao da postane to sto je danas![]()
a sto da ne daju ako su srbi kao mi?Pa sta ima da daju podrsku, sto ne blokiraju u Banja Luci. I Sarajevo i Zagreb bi takodje trebali nesto da preduzmu.
tviter?Meni je vise muka od Tviter i "rekla - kazala" gluposti. To me samo odbija.
Ali sve i da je tako, usudicu se onda da kazem da su Vojvodjani kulturni ljudi, generalno.
Podrska se pruza samo blokadom, nema nista od praznih prica.a sto da ne daju ako su srbi kao mi?
Ne troluj ti iz strarackog doma, niko te nije terao da govoris o "rekla-kazala" i da se nadovezujes na moj post.tviter?
zeno pre no sto skines kecelju od klot buranije, malko se obrazuj o cemu se ovde pise. a ako vec nemas pojma ni o cemu o cemu se pise, ne troluj tudje postove svojim digresionim glupostima.
otkud sad to?Podrska se pruza samo blokadom, nema nista od praznih prica.
mozda pisem i iz mrtvacnice, ali ono sto pisem ima smisao za razliku od tvojih provincijskih nebuloza da je istorija ww2 koju mozes na svakom tv kanalu gledati pa cak i na nasim kablovskim kanalima, kako kazes twiter glupostNe troluj ti iz strarackog doma, niko te nije terao da govoris o "rekla-kazala" i da se nadovezujes na moj post.