- Poruka
- 95.553
Našla sam nešto za Čvarka....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam videla nekog labuda gipsanog, belog, velikog i mnogo mi je ruzan i jako izgleda vestacki...Ima dosta istine u ovome.. najčešće se mogu vidjeti skulpture tj figure životinja kao što su labudovi, zečevi, fazani.. ili patuljci recimo, dok su zmije ili nekakvi zmajevi rijetkost, baš zbog ovoga što je leptirica navela.
Glave lavova, kojekakvih mačaka ipak ima ali ako ćemo gledati neku brojnost, uglavnom su zastupljene vaze i razni ćupovi..
ja sam videla nekog labuda gipsanog, belog, velikog i mnogo mi je ruzan i jako izgleda vestacki...
a i te lavove ne volim nikako...
a gledam neke ove betonske, cena je oko 400 evra bez ugradnje
ni jaaaa

Nisam ljubitelj patuljaka...Mada su oni u baštama vrlo česti...
Da, znam da bi to mnogi rekli...no ja bih to u svom dvorištu..meni je prelepo ...Lijepo je to vidjeti ali ne u svom dvorištu![]()
Da, uzeo sam kao primjer. Više bih neke umiljate životinjeNisam ljubitelj patuljaka...Mada su oni u baštama vrlo česti...
Slatki su ..Šareni ...Dobroćudni....Ali , ne for mi.
Videla sam i zeke...Da, uzeo sam kao primjer. Više bih neke umiljate životinje![]()
Činiti ti se.. Noću obasjana mjesečinom, ipak sablasno izgledaju.. mslm da bi ubrzo promijenila mišljenje,.Da, znam da bi to mnogi rekli...no ja bih to u svom dvorištu..meni je prelepo ...
Uh...Ne poznaješ me...Činiti ti se.. Noću obasjana mjesečinom, ipak sablasno izgledaju.. mslm da bi ubrzo promijenila mišljenje,.
Hvalaa..