- Poruka
- 60.838
Da li ih volite, zelite da ih imate u basti? Kakve?
Meni su jako slatke ove drvene ali ih kod nas nema nesto u prodaji
Meni su jako slatke ove drvene ali ih kod nas nema nesto u prodaji

te se meni ne svidjaju nesto...a ni svaka betonska....Kod nas uglavnom ima onih gipsanih ....
Ni meni...Ima lepih od kamena , ali treba odvojiti dobru sumu ...te se meni ne svidjaju nesto...a ni svaka betonska....
I bolje da ne bude lice , haha....nesto prirodnije...ne mora da bude lice)) ali zemlja u nekom obliku + biljke
Pogledajte prilog 941932
kako mislis nemas vrt za to? ti bas imas puno brsljena i kamena...Mebi se sviđa nešto ovako kameno (?) ...
Još u kombinaciji sa bršljanom ili lišajem... 🖤 🖤
Ali , ja nemam vrt za tako nešto....
Pogledajte prilog 941928
Da..Ali ove statue onako više idu u veći vrt , sa više skrovitih mesta....kako mislis nemas vrt za to? ti bas imas puno brsljena i kamena...
da imam para i nadjem nesto lepo...ja bih napravila neko cose...ususkano...bas bi mi lepo leglo...Da..Ali ove statue onako više idu u veći vrt , sa više skrovitih mesta....
Gledala si film -Edvard Makazoruki ...Sa Džonijem Depom?a nisam luda ni za ovima od zive ograde...ne mora da bude slon
![]()
To....da imam para
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaGledala si film -Edvard Makazoruki ...Sa Džonijem Depom?
Kako je on pravio skulpture od grmlja , drveća i živica...E to....daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamislim tada kada sam bila mala mnogo mi se svideo...
![]()
Mene bi ovo plašilo ...Ne volim zmije nilako ..I mada je ovo zmaj , previše je zmijolik i nema noge...I ne bih da mi viri iz trave....
ja i dalje zelim ono od zica i pruca...samo ne nadjem slicice...a gledala sam i kako se pravi...ali i to sam zaboravila...Kako je on pravio skulpture od grmlja , drveća i živica...E to....
Znam na šta misliš....ja i dalje zelim ono od zica i pruca...samo ne nadjem slicice...a gledala sam i kako se pravi...ali i to sam zaboravila...
godineeee![]()
Mene bi ovo plašilo ...Ne volim zmije nilako ..I mada je ovo zmaj , previše je zmijolik i nema noge...I ne bih da mi viri iz trave....