Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim da se ova treća slika postavi i na temu "NEK ŽIVI LJUBAV" Prava je!mica zr:Evo da postavim ponovo moje lepotane!

Ja sam imao zenku baseta koja je bila kod nas 5 god! Nista nije slusala!!!! hahahaha to je moje iskustvo! Te pse maltene ni ne primaju na drsuru. ima jedinki koji slusaju ali u principu su jako tvrdoglavi. Ja vise tu rasu ne bi uzimao jer isto volim pametne pse sa kojima mogu da radim. baseti su jako slatki ali ako vec imas takav stav bolje uzmi neku drugu rasu da se ne bi nervirala mnogo oko njega...Sanddra:Evo ja bas razmisljam da uzmem jednog malog baseta...Ali jedini razlog sto se dvoumim je to sto sam cula da su tvrdoglavi,i malo neposlusni tj da idu svuda za nosem...a ja bih bas htela da imam psa koji ce da me slusa,kojeg bih vodila svuda sa sobom npr bez lanca,a da ga ipak ne jurim po gradu...Zanima me malo ako mozete da mi napisete svoja iskustva,kakvi su ovako,kakva im je narav,ako vas ne mrzi...![]()
daleko od toga da ne mozes bas nista da ih naucis, ali i za osnovne stvari treba mnogo strpljenja i napora. Za sedi koje vucijaka naucis za 3 dana ako i toliko, baseta ces uciti... hhha ajde da ne lupim bas... dugo u svakom slucajuOvo su neke od Mikijevih slikica iz mlađih dana.Ovo su inače slikice sa mobilnog tel. ostale moramo da preradimo malo zbog veličine...