Башар ел Асад добио азил у Русији

Ко каже да је оздравила? Немаш појма о тим болестима и хвала драгом Господу да је тако.
Леокемија ми је узела младог ујака у двадесет првој години живота, неколико пута у току лечења се опорављао
и изгледао да ће прездравити.
vido fotke...izgleda podmladjeno...ne znam od cega....

ako nesto znam, znam kada fotka laze a kada ne jer mi je to posao.

inace razbolela se bas kad a je obelodanjno da je suprug joj imo aferu sa nekom drozzom a kazu zli glasovi i da je ona imala baju i da se vidjal sa njim kod sestre..ali dobro to je njin informer.

ta monarhija je trula do srzi jer ako moras da ubijes princezu da bi zatasko da se taslacila s arapinom i cekala bebu naslednika tamne puti...onda ne znam sta jos mozemo od njih ocekivati

to za mozak sreco :lol: niko ne osporava..ali otkud znas da mu zena nije mi5 agent?

pored toliko prelepih istocnjackih zena ona nabaso bas na engleskinju :lol:

To samo govori da čovek ima stila, dobro je izabrao.
Inače su je prozivali koliko vidim da mu se suprotstavi. javno, kao da ima veći uticaj na njega.. pa su pričali da ga je napustila posle 2011.. ali je izgleda verna žena ;)
Da, ona je iz Sunitske porodice, za razliku od Asada.

U svakom slučaju kul su par. Šta će biti, ne znamo.. pratićemo.

vido fotke...izgleda podmladjeno...ne znam od cega....

ako nesto znam, znam kada fotka laze a kada ne jer mi je to posao.

inace razbolela se bas kad a je obelodanjno da je suprug joj imo aferu sa nekom drozzom a kazu zli glasovi i da je ona imala baju i da se vidjal sa njim kod sestre..ali dobro to je informer.
Дао си нам битне информације о себи. Сад знамо шта читаш, успут и шириш.

Rusi, Rusofili i ruski agenti na Krstarici AD ne prestaju da cvile od pada Asada. Podjednako kukaju kako u zemlji tako u inostranstvu. Već je mučno čitati velike poznavaoce kako rata u Siriji tako rata u Ukrajini. Kako su Rusofili pametni, evo ga jedan njihov citat od juče popodne.

1733698046463.jpeg

To samo govori da čovek ima stila, dobro je izabrao.
Inače su je prozivali koliko vidim da mu se suprotstavi. javno, kao da ima veći uticaj na njega.. pa su pričali da ga je napustila posle 2011.. ali je izgleda verna žena ;)
Da, ona je iz Sunitske porodice, za razliku od Asada.

U svakom slučaju kul su par. Šta će biti, ne znamo.. pratićemo.
:lol:

pa sve spijunke nisu gadne vec su femme fatale, valjda to znas, da te ne ucim o mata hari ko je bila.

Дао си нам битне информације о себи. Сад знамо шта читаш, успут и шириш.
mozda ne citam...mozda znam nesto sto ti i ekipa ne znate...znas kako kaze pacinu onaj glupak od sefa mu, da mozda on nesto sa sosom radi i zna sta on ne zna... zamisili se.

to je pogubna stvar na ovom mestu...niko nema pojma sa kim prica, a kad se provali, eeee onda je kasno.

mozda ne citam...mozda znam nesto sto ti i ekipa ne znate...znas kako kaze pacinu onaj glupak od sefa mu, da mozda on nesto sa sosom radi i zna sta on ne zna... zamisili se.

to je pogubna stvar na ovom mestu...niko nema pojma sa kim prica, a kad se provali, eeee onda je kasno.
Ма јок. Случајно си га поменуо.

Rusi, Rusofili i ruski agenti na Krstarici AD ne prestaju da cvile od pada Asada. Podjednako kukaju kako u zemlji tako u inostranstvu. Već je mučno čitati velike poznavaoce kako rata u Siriji tako rata u Ukrajini. Kako su Rusofili pametni, evo ga jedan njihov citat od juče popodne.

Pogledajte prilog 1654640
Какво цвиљење, пресрећни смо што спасише човека од набијања на колац.

Uskoro u SVIM GRADOVIMA EVROPSKE UNIJE :maramica:

TOBDZIJE IZ SIRIJE :maramica:

e da.. ima jedan dobar lik, englez, sjajan um takoreci, koji samo komente na vesti ostavlja i to prvoklasne komente i uvek ubode...i prvi koment koji je rekao posle prevrata ovih divljaka koji ko vucicevi saniraju sve sta stignu, al pod maskama naravno :lol: , kaze e sad cemo u britaniji morati da ugostimo i milion sirijaca....zanimljivo.

Back