BAŠ NA VELIKI PETAK: Društvene mreže bruje o onome što se dogodilo u Slagalici!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.078
https://www.kurir.rs/zabava/zanimlj...eze-bruje-o-onome-sto-se-dogodilo-u-slagalici

Demoni i satanisti napadaju Srbe i Srbiju sa svih strana i iz svih pravaca...
Opste je poznato da RTS kontrolise engleski Mi6...tj da funkcionisu kao ispostava BBC-a...

Tako da ne cudi ovakvo Alister Krouli-sanje na veliki petak...
A znamo i da nije tesko to nastimati...kao sto se stima i Loto i sl...

...

Opste je poznato da RTS kontrolise engleski Mi6...tj da funkcionisu kao ispostava BBC-a...

O majko draga, osećam da neki Tom Gordon iz MI6 sedi i pije svoju četvrtu Double Dutch kafu u Vauxhall Crossu, i u fazonu je " Čekaj da otvorim Kurir da vidim u kakvim sam prljavim radnjama danas učestvovao".

https://www.kurir.rs/zabava/zanimlj...eze-bruje-o-onome-sto-se-dogodilo-u-slagalici

Demoni i satanisti napadaju Srbe i Srbiju sa svih strana i iz svih pravaca...

Tako da ne cudi ovakvo Alister Krouli-sanje na veliki petak...
A znamo i da nije tesko to nastimati...kao sto se stima i Loto i sl...

...

Да, на жалост - САТАНА РИМОКАТОЛИЧКА У ОБЛИКУ БРОЈА 666 СПОПАДА СРБИЈУ И СРБЕ - а да ли ћемо имати снаге да га нашим молитвама ПРОТЕРАМО У ХАД ГДЕ МУ ЈЕ ИМЕСТО - ВИДЕЋЕМО УСКОРО......

Да, на жалост - САТАНА РИМОКАТОЛИЧКА У ОБЛИКУ БРОЈА 666 СПОПАДА СРБИЈУ И СРБЕ - а да ли ћемо имати снаге да га нашим молитвама ПРОТЕРАМО У ХАД ГДЕ МУ ЈЕ ИМЕСТО - ВИДЕЋЕМО УСКОРО......

Ao Mito, Bok te mazo....:eek:

А шта се деисло у слагалици?

Јутрос видех вест, али нисам хтео да кликнем, јер је наслов одвратан и позива на кликтање. такве наслове не отварам.

Овде сам се понадао да ће постављач теме да ископира тему, да не морам да кликам, али ето..није ископирао текст.

О чему се ради? О каквој ђавољој работи?

Јутрос видех вест, али нисам хтео да кликнем, јер је наслов одвратан и позива на кликтање. такве наслове не отварам.

Овде сам се понадао да ће постављач теме да ископира тему, да не морам да кликам, али ето..није ископирао текст.

Ni ja ne kapiram....

Ao Mito, Bok te mazo....:eek:

Ао, Блајби, дозови се памети:

SILAZAK BLAGODATNOG OGNJA Evo kako pravoslavci proslavljaju Veliku subotu u Jerusalimu

Svake godine na Veliku subotu u Jerusalimu se pali nestvoreni oganj, kao čudo Božije, u Crkvi Hristovog Groba, koga uz specijalni ritual, jerusalimski patrijarh deli vernicima okupljenim u kripti crkve.

Ао, Блајби, дозови се памети:

SILAZAK BLAGODATNOG OGNJA Evo kako pravoslavci proslavljaju Veliku subotu u Jerusalimu

Svake godine na Veliku subotu u Jerusalimu se pali nestvoreni oganj, kao čudo Božije, u Crkvi Hristovog Groba, koga uz specijalni ritual, jerusalimski patrijarh deli vernicima okupljenim u kripti crkve.

Da cuo sam za to....Patrijarh plamen dobija direktno od Boga....

Ужас... Боље да не знаш...

Ovo je upravo suprotno - baš priliči da se desi na Veliki petak.
Petak je dan, kada je po predanju - ubijen Oziris (Lučifar).
A i inače je Lučifarov glavni simbol broj pet (petokraka zvezda, pentagram), pa otuda i peti dan

6 je takodje njegov broj, odnosno tri šestice - 666.

Iato tako je i Vaskrsenje vezano isključivo za Ozirisa (Lučifara) i nema nikakve veze sa izvornim Kršćanstvom.

A mislim da je brojka zaista nameštena, obzirom na to - ko vodi RT Soroš.

Ovo je upravo suprotno - baš priliči da se desi na Veliki petak.
Petak je dan, kada je po predanju - ubijen Oziris (Lučifar).
A i inače je Lučifarov glavni simbol broj pet (petokraka zvezda, pentagram), pa otuda i peti dan

6 je takodje njegov broj, odnosno tri šestice - 666.

Iato tako je i Vaskrsenje vezano isključivo za Ozirisa (Lučifara) i nema nikakve veze sa izvornim Kršćanstvom.

A mislim da je brojka zaista nameštena, obzirom na to - ko vodi RT Soroš.

Wow, kud ovo ode!?

Back