Bankrotirana EU moli Svajcarsku da spasi bankrota bankrotiranu Hrvatsku!

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.036
Zagreb -- Predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo založio se za što brže otpočinjanje razgovora Brisela i Berna o švajcarskoj finansijskoj pomoći Hrvatskoj.

http://2.***************/_H44IkuSV9qQ/STCbmKnvp4I/AAAAAAAAF2c/cJwfI6lBHwg/s320/bankruptcy_next_exit.jpg

"Komisija bi želela da počne razgovore o švajcarskoj finansijskoj pomoći Hrvatskoj", napisao je Barozo u pismu 21. decembra švajcarskoj predsednici Evelin Vidmer-Šlumpf, a koje je bjavilo ministarstvo spoljnih poslova u Bernu.

Švajcarska koja nije članica EU, ali pripada Evropskoj asocijaciji za slobodnu trgovinu, finansijski pomaže zemlje centralne i istočne Evrope koje su 2004. i 2007. postale članice EU. Bern je do sada dao više od milijardu evra tim zemljama.

"EU pridaje veliki značaj daljem nastavku te velikodušne solidarnosti", istakao je Barozo.

Evropski zvaničnik je ocenio da ta finansijska pomoć predstavlja "osnovnu komponentu veoma intenzivnih odnosa" Evropske unije sa Švajcarskom i učešća te zemlje "na proširenom evropskom tržištu".

Barozo želi da ta pitanja budu razmotrena već na narednom sastanku švajcarskih i evropskih zvaničnika 29. januara.

http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2013&mm=01&dd=10&nav_id=676295

Eto kao sto vidite bankrotirana EU je nesposobna tj nema sredstva da pomogne Hrvatskoj i spasi je bankrota.

Zato moli Svajcarsku da ona svojim novcem spasava Hrvate od bankrota.

Pomoci ce Svajcarci - oce , al uz kamatu od 10% z:D

briga me za srbiju.

I Srbija ce da propadne nacisto i propada kao Hrvatska zato sto idioti na vlasti i dalje vode politiku "EU nema alternativu"

Gledaj dokle je ta politika odvela Hrvatsku. U bankrot. U propast.

Pa jeste Tile, ali to je ipak Hrvatska. :zag:

Za nas nece niko ni da moli. Daj da gledamo u kkvim smo brigama mi i da li smo pred bankrotom.

Zagreb -- Predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo založio se za što brže otpočinjanje razgovora Brisela i Berna o švajcarskoj finansijskoj pomoći Hrvatskoj.

http://2.***************/_H44IkuSV9qQ/STCbmKnvp4I/AAAAAAAAF2c/cJwfI6lBHwg/s320/bankruptcy_next_exit.jpg

"Komisija bi želela da počne razgovore o švajcarskoj finansijskoj pomoći Hrvatskoj", napisao je Barozo u pismu 21. decembra švajcarskoj predsednici Evelin Vidmer-Šlumpf, a koje je bjavilo ministarstvo spoljnih poslova u Bernu.

Švajcarska koja nije članica EU, ali pripada Evropskoj asocijaciji za slobodnu trgovinu, finansijski pomaže zemlje centralne i istočne Evrope koje su 2004. i 2007. postale članice EU. Bern je do sada dao više od milijardu evra tim zemljama.

"EU pridaje veliki značaj daljem nastavku te velikodušne solidarnosti", istakao je Barozo.

Evropski zvaničnik je ocenio da ta finansijska pomoć predstavlja "osnovnu komponentu veoma intenzivnih odnosa" Evropske unije sa Švajcarskom i učešća te zemlje "na proširenom evropskom tržištu".

Barozo želi da ta pitanja budu razmotrena već na narednom sastanku švajcarskih i evropskih zvaničnika 29. januara.

http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2013&mm=01&dd=10&nav_id=676295

Eto kao sto vidite bankrotirana EU je nesposobna tj nema sredstva da pomogne Hrvatskoj i spasi je bankrota.

Zato moli Svajcarsku da ona svojim novcem spasava Hrvate od bankrota.

Pomoci ce Svajcarci - oce , al uz kamatu od 10% z:D

Šeik će sve srediti...

Sto je Srbija blize i blize EU nas narod i gradjani zivece sve gore i gore.

EU je ropstvo i cilj EU nije da vi zivite bolje VEC DA NEMCI ZIVE BOLJE - na nas racun razume se.

To vam je ko u kafani. Ne moze da se jede i pije besplatno - uvek neko mora sve to da plati. A EU je mehanizam , da oni jedu i zive na nas racun a mi da budemo njihova kolonija i robovi.

Sto je Srbija blize i blize EU nas narod i gradjani zivece sve gore i gore.

EU je ropstvo i cilj EU nije da vi zivite bolje VEC DA NEMCI ZIVE BOLJE - na nas racun razume se.

To vam je ko u kafani. Ne moze da se jede i pije besplatno - uvek neko mora sve to da plati. A EU je mehanizam , da oni jedu i zive na nas racun a mi da budemo njihova kolonija i robovi.

Tako je TihiC! Seici ce nas spasti!:deda: :lol:

nece nas spasti seici vec nas moze samo spasiti integracija sa Rusijom.

Nego vucic dacic i ostali veleizdajnici imaju zabranu od svojih zapadnih gazdi , za ulazak rusije na nase trziste , pa zato rasprodaju srbiju arapima.

Dobro.

I ja sam protiv prodaje zemlje, ali ne verujem da su izdajnici, nego da se nedomacinski ponasaju, a kritikovali su Tadica zbog toga.

Poslednja izmena:
briga me za srbiju.

I Srbija ce da propadne nacisto i propada kao Hrvatska zato sto idioti na vlasti i dalje vode politiku "EU nema alternativu"

Gledaj dokle je ta politika odvela Hrvatsku. U bankrot. U propast.

Tikomire, dokle god tupavi beogradski gospodari ostatka Srbije
budu rasprodavali poslednje ostatke porodicnog srebra,
Hrvatska propasti nece. !!!

Bankrotirana EU moli Svajcarsku da spasi bankrota bankrotiranu Hrvatsku!

Od ovog naslova imam logički zaplet moždanih vijuga. :zblesav:

Sta ti nije jasno? EU je bankrotirala tj njen budzet je prazan. Nemaju n iza svoje tekuce troskove a kamoli neke dodatne pare da pomazu i spasavaju bankrota nove clanice EU.

Zato mole Svajcarsku da vam oni pozajme pare da ne bankrotirate.

Srbija nema nikoga ni da moli za nju.

pa nema kad vi terate srpske prijatelje od Srbije , i sluzite neprijateljima Srbije.

Sigurno za Srbiju nece moliti ni Nemacka ni Albanija ni Hrvatska - sve nasi vekovni neprijatelji.

Samo budala i totalni retard ide u zagrljaj svojim neprijateljima a tera prijatelje od sebe.

Dobro.

I ja sam protiv prodaje zemlje, ali ne verujem da su izdajnici, nego da se nedomacinski ponasaju, a kritikovali su Tadica zbog toga.

izdajnici su budi 100% sigurna u to

Zato je Vucic otisao u Vasington da tamo primi naloge za unistenje Srbije od zapada - a nije isao u Moskvu.

Oni idu u Moskvu samo kada im trebaju ruske pare i krediti.

A po naloge uvek u Vasington.

pa nema kad vi terate srpske prijatelje od Srbije , i sluzite neprijateljima Srbije.

Sigurno za Srbiju nece moliti ni Nemacka ni Albanija ni Hrvatska - sve nasi vekovni neprijatelji.

Samo budala i totalni retard ide u zagrljaj svojim neprijateljima a tera prijatelje od sebe.

Ako neko hoce da pomogne on pomogne, a ko nece njemu sve smeta.
Seik je dosao i investita. Nisu pitali ni tebe ni mene ni nikoga da li hocemo da on dodje. Dosao je dao je novac.

Back