- Poruka
- 5.196
Ne,ne,ne burazeru,ne do Rodosa,do TOKIJA,ponovi sad tu rec T-O-K-I-J-O,TOKIJO![]()
MALO MORGEN, MALO MORGEN jel valja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,ne,ne burazeru,ne do Rodosa,do TOKIJA,ponovi sad tu rec T-O-K-I-J-O,TOKIJO![]()
Sta mislite,da li bi trebali da stvorimo BU(Balkansku uniju),u kojoj bi osnivaci bili Srbija i Grcka(i glavne baje tu,naravno)?
Ti trebas da pises da li bi TI priznao kosovo?Iako oni "imaju silne ministre i premijere",to je okupacija,nije drzava![]()
Pa ja se slažem sa politikom crnogorskih vlasti prema Kosovu
Ok,aj sad da se dogovorimo da odem sa 10 zena u podgoricu,da se nakotim ko ker,da vas sve proteram i proglasim nezavisnu drzavu podgoricu,jel moze?!
Ok,aj sad da se dogovorimo da odem sa 10 zena u podgoricu,da se nakotim ko ker,da vas sve proteram i proglasim nezavisnu drzavu podgoricu,jel moze?!
Ne vidim jasno sta bi ko ovde dobio. Sto se tice nas jasno mi je donekle ali ne mogu zaista da sagledam sa stanovista recimo Grcke sta ona dobija unijom sa svima nama?
Makedonija nije!!
MAKEDONIJA JE HELLAS!!!
И колико времена че да функционише?Па када ЕУ која ми називамо цивилизација неможе да функционише како треба веч функционише по терку уцена и интереса шта че бити овде на Балкану?Тој унији ја дајем 2-3 дана од осниванја.Sta mislite,da li bi trebali da stvorimo BU(Balkansku uniju),u kojoj bi osnivaci bili Srbija i Grcka(i glavne baje tu,naravno)?
Makedonija nije!!
MAKEDONIJA JE HELLAS!!!
Македонија је Македонија.Хеллас је доле Атина и неколико километара изнад Атине.
Veliko da! Predsednik BU (balkanske unije) bi bila naravno Turska.
Da pokazemo EU.
Jeste, i da obnovima veliko i slavno tursko carstvo... (pod uslovom da bude pozvana)
Šta je to?Ok
Sarkazam (grč. σαρκασμός, sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) zlobna je, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija.
Jel' ti zaista misliš da ja ne znam šta je sarkazam, sli je i ovo primer jednog?![]()
aaaaaaaaaaa pa nista novo,ova se ideja provlacila dugo kroz istoriju !!!
kad god je bilo sanse za realizaciju velike zemlje su to osujetile.!!!!