Балет

Devojke,da se ne lazemo, ali vi mozete samo da sanjate da budete sa njima...pod jedan Dejan Kolarov ima tako izostren ukus za devojke, da nijedna od vas tu nema sta da trazi,a sto se tice Nikice Krluca i on ima isto tako izostren ukus, ali za muskarce...bivsi njegov decko je bio Milan Rus...tako da samo uzivajte u slici!:lol:

Ko zeli da bude sa njima?!?!

Komentarisati nechiji fizichi izgled na znachi zeleti ici sa njim u krevet!

Zato daj saberi se!

Poshto predpostavljam da se delom odnosi na mene zbog Kolarova,
Pobogu Devojko,svi mi ovde imamo svoje zivote,...a pubertet smo odavno prevazishle!

Kao prvo balerine nisu bile obucene kao Grand show, vec kao Ana Nikolic na Beoviziji sa pesmom"Romale romali"! A sto se tice stajlinga radila je devojka koja je oblacila Mariju Serifovic za Eurosong u Helsinkiju!

Hm, nisam znala da tu ima neke razlike!Ali dobro ako ti kao takav strucnjak kazes da ima razlike izmedju granda i ane nikolic onda dobro.NISU BILE KAO GRAND SHOW NEGO KAO ANA NIKOLIC!Jel sada uredu?!A komentare za milana rusa, nikicu i kolarova zadrzi za sebe.Mislim da nije umesno i da nije uredu da iznosis njihov privatan zivot ovde.Ipak ovo nije niti scandal niti svet novine koje ocigledno jedino citas!Mi smo ovde zbog baleta a ne zbog traceva tako da suvisne i neumesne komentare ubuduce zadrzi za sebe!!!!

kcmsacl0.jpg

Московски балет

Михаил Николаевич Барышников у Лабудовом језеру - Бољшој театар[/QUOTE]

Izvini, Strelo, ali ovo su Silfide.

Poslednja izmena od moderatora:
Музо, видим јуче си била овде, али ниси одговорила на постављено питање?
Није ваљда толико тешко за једног зналца твог калибра?

Devojke,da se ne lazemo, ali vi mozete samo da sanjate da budete sa njima...pod jedan Dejan Kolarov ima tako izostren ukus za devojke, da nijedna od vas tu nema sta da trazi,a sto se tice Nikice Krluca i on ima isto tako izostren ukus, ali za muskarce...bivsi njegov decko je bio Milan Rus...tako da samo uzivajte u slici!:lol:

Kakve veze imaju, nečiji seksualni afiniteti sa time da li je on dobar frajer? :confused:
Što neko gore reče , komentarisati nečiji izgled ne znači da imaš seksualni pretenzije prema toj osobi.
U svakom slučaju , ti možeš da sanjaš :roll:
A moj drugar Nikica je i dalje najbolji frajer , u gradu :D

Nov sam, pa nemam pojma sta radim/ Imam nekoliko stotina fotki Dejana K. iz raznih baleta - nigde nikada objavljene iz njegove licne kolekcije ali ne mogu da ih javno saljem /zakon o trt trt../ Ko hoce mogu direktno da mu saljem na @mail.

Back