Балет

normal_Julie%20Kent.jpg

Умро кореограф Мајкл Кид, творац многих мјузикла на Бродвеју

2002871832938261836_rs.jpg

Амерички кореограф Мајкл Кид, идејни творац неких од најславнијих мјузикла на Бродвеју,
умро је у 93. години, саопштила је данас његова породица новинарима.
Године 1997. добио је Оскара за животно дело, а током каријере освајао је пет нагада Тони,
најзначајнијих америчких позоришних признања.

Радио је кореографију за мјузикле "Finian's Rainbrow" (1947), "Guys and Dolls"
(1951), "Can-Can" (1954), "Li'l Abner" (1957) i "Destry Rides Again" (1960), а најпознатија му је
кореографија за плесне тачке које су изводили Фред Астер и Сид Черис у филму "Дигните завесу"
(1953) Винсента Минелија.

2002893987102443812_rs.jpg

Da li bi neko od ljupkih ljubitelja baleta koji je uspeo da postavi fotke ovde objsnio kako su izveli to chudo da ne kazu obozavaoci Dejana k da sam sebichan monstrum
Ja sam pratio proceduru za slanje priloga iz naprednih opcija i mashinchina nija prijavilanikakve greshke, ali fotki nema. Inache shaljem fotke na Yahoo i nikad nisam imao problema.

Izgleda da su uveli neka ograničenja. Probaj da smanjiš veličinu slike ili rezoluciju, a ako to ne uspe probaj upload slike na imageshack.us i ubaci link ka slikama. Ako ni to ne uspe, onda je to zbog crvene trake - izgleda da svako ima ograničenje u ukupnoj veličini svih fajlova/slika koje je postavio.
Onda ti ne preostaje ništa drugo nego da otvoriš novi username i sa njega ubaciš slike.
Ne znam ni ja zašto su uveli ovoliko ograničenja. Ovaj forum opustošen bez slika i nema mnogo smisla. Stvarno su pojeli g.vno :-x

Dobro, evo još jedne fotografije od "Aksenatona" i to je to. Ako su fotografije do njega došle igrom slučaja i ako je Kolarov zamolio da se ne objavljuju, onda ih ne treba objavljivati.
Ni meni nije jasno zašto se raspravljate. Na ovom forumu se svako sa svakim posvađao bar jedanput. Čim jedan nešto kaže, ovaj drugi uvek oseti potrebu da se "istrese" na njega. Ne znam šta vam je svima :?:

http://img87.imageshack.us/my.php?image=2oayl0.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/2549/2oayl0.jpg

Prilozi

• 2oaresizedwx3.jpg
    2oaresizedwx3.jpg
    10,8 KB · Pregleda: 15

Back