Балет

viseodigresw9.jpg

vise od igre...

Dali neko nesto zna o univerzijadi koja je bila u Bankoku?Ucestvovale su balerine iz narodnog pozorista i iz pozorista na terazijama, gledala sam na tv -padala je kisa i one su padale kao lude non-stop!A bile su obucene kao za Grand show!!!Ako neko ima sliku ili ako zna detalje neka napise.

slazem se sa vama narode sto se tice teme balet.....u pravu ste sto se tice nas umetnika,koji smo u danasnjem globalizovanom svetu,gdese polako gube prave vrednosti zapostavljeni i baceni pomalo u senku,sekih drugih vidova umetnosti-tako nazvane....
Sama sam balerina,zavrsila sam u Ns srednju Baletsku skolu,a trenutno igram u Poljskoj,u jednom Nacionalnom Teatru....klasika 4ever....
pozdrav svima...

pozdrav Jovici Begojev.....zajedno smo igrali u Novosadskoj skoli neoklasican adadjio-Prolecne vode....
ps odlican partner,prijatno je bilo sa njim saradjivati...
ljubi te Neda.....:)
samo napred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pierre_new:
nema potrebe da se odmah ljutis,samo sam htela da kazem da se slazem sa devojkama oko Milanovog i Dejanovog izgleda,a mislim i da im je talenat neosporan!

Откуд се љутим? Само ниси се прецизно изразила, а и први ти је пост, односно, сад већ други... :-D

Back