VIRGINIJA:Nashla sam sajt sa jako lepim slikama iz "Kraljice Margo",i verovali ili ne sajt nema veze sa baletom vec je o fotoaparatima.Ako zelite da ih pogledate
BRAVO, BRAVO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VIRGINIJA:Nashla sam sajt sa jako lepim slikama iz "Kraljice Margo",i verovali ili ne sajt nema veze sa baletom vec je o fotoaparatima.Ako zelite da ih pogledate
honolulu:Koliko sam ja shvatila Kostjukov stedi na svemu!!!

honolulu:Zar to nije Sasa Ilic?
Baletski igrac koji se nalazi u desnom uglu poslednji se zove Goran StanicVIRGINIJA:Ne znam zato i pitam .A i u pitanju je vrlo bitna opklada.Tako da bi mi bash znachila tachna informacija.

Virdzinija on se zove Goran Stanic!VIRGINIJA:jel si 100% sigurna?![]()
honolulu:Ha,ha,ha!![]()
honolulu:Ovo izgleda kao reklama za M&M bombone!!! (Slika od Varahilo ^vise od igre^)

pierre_new:honolu,zasto tebi smeta sto mi stalno pricamo o Dejanu i Milanu (momci su stvarno ok,a izgledaju fantasticno) kad ti i onako non stop "hvalis" Begojeva?
pierre_new:nema potrebe da se odmah ljutis,samo sam htela da kazem da se slazem sa devojkama oko Milanovog i Dejanovog izgleda,a mislim i da im je talenat neosporan!
terpsihora:P.S. MNOGO mi je drago sto je Nikica ipak odlucio da se vrati svom poslu