Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, da, elegantno prepunjeno....... sinoc sam gledao Kihota i dalje ne mogu pojmiti ko moze da da solisticku ulogu tenku , mislim na devojke koje su igrale drugarice - Bibic i Djordjevic(zao mi je sto imenujem, ali to defin. nije najbolje sto imamo), pogotovo sto su one jos mlade te zakljucujem da ce biti jos vece, i to nije samo moje misljenje, ljudi oko mene su takodje bili zgrozeni, jer za njih je balerinica nesto nezno, a ovo je izgledalo kao da ce pojesti jadnog Kihota i Kitri...predator 5.deo
Bojana Zegarac je simpatichno devojche, medjutim stvarno se ne secam shta je igrala u Kihotu.
tu predstavu sam odgledala kad je bila premijera,.. bilo je davno...
Aleksanda Bibić, doduše možda se u međuvremenu ubucila, je bila jedan od najvećih talenata koje je škola Lujo Davičo iznedrila u poslednjih nekoliko godina...
Bojana Žegarac je u poređenju sa ostatkom našeg baleta veoma simpatično i tehnički korektno devojče....I čini mi se da s vremenom sve više dolazi do izražaja i "umetnička crta", ona prosta radost u igri...kad je počinjala bila je malo stegnuta...

u medjuvremenu?! sumnjam.... ako nam je ona najveci talenat, ondak bi Narodno trebali zatvoriti... ja pre mislim da para busi tamo gde burgija nece....
Ljudi, jeste li gledali Zaharovu?Zena je apsolutno fenomenalna...tako elegantna, prefinjena i tehnicki savrsena... prosto sam odusevljen .... bravo! jedva cekam da ponovo dodje
i kad god pricamo o najvecim talentima, onda bi trebalo da uporedimo sa stvarno najvecim, a a to je upravo Zaharova, bibic joj nije ni do malog prsta....

)

Kako ne
Ostavila me je bez daha, kao i jedan ood njenih partnera(ne znam kako se zove)
pre god-dve sam gledala "don kihota" takodje gostovanje boljshoj teatra, i iskreno stekla sma utisak da su nashi maaaalo bolji
oni imaju zaharovu, ali zato mi imamo nashu anu pavlovic!! zena genije i zmaj![]()

zimus sam ih gledao, ali nije bila predstava vec tacke, mada smatram da su tad muskarci bolje odradili svoj posao od zena... po meni je balet Sankt Peterburga mnooogo bolji od moskovskog, nemam mu ravnih, bilo bi lepo kada bi oni dosli 
nadmasila je i Dusku....
ne znam da li ste gledali, ali...hahahha.... genijalno je
kada ih gledam osecam se kao kod kuce
podsecaju me na nase novo iznedrene ,,najvece mlade talente''
Verovatno mislis na Andreja Uvarova, on je njen najbolji partner i najduze nastupaju zajedno
a sta se Baljsoja tice, sve zavisi koju postavu oni nama posalju ovde, imaju i oni svoje vise i manje sjajne zvezde i zvezdicezimus sam ih gledao, ali nije bila predstava vec tacke, mada smatram da su tad muskarci bolje odradili svoj posao od zena... po meni je balet Sankt Peterburga mnooogo bolji od moskovskog, nemam mu ravnih, bilo bi lepo kada bi oni dosli
eh, Ana, nemam reci, fantasticna je, obozavam jenadmasila je i Dusku....
a ostale balerinice narodnog...puf..nisu vredne pomena, nazalost![]()

))

aaa....kako nismo... moj voljeni Trokadero!kada ih gledam osecam se kao kod kuce
podsecaju me na nase novo iznedrene ,,najvece mlade talente''
![]()
kada bi od plate u pozorishtu mogao da se bar najede, nebi ni odlazio...
Virgi, samo za tebe, Kamenko-Mativenko![]()

jer sto vise znas, to vise znas i sta ne valja 

pa zar ti samo moje ''komunjarsko'' ime ne govori da sam ja uvek u sluzbi ''naroda''