Pozdrav, dobri ljudi

))
Prelistala sam ovu celu temu i vidim da ovde ima mnogo strucnih ljudi i ljudi upoznatih sa tematikom pa cu pitati vas : Gde postoji neki studio/skola baleta za apsolutne starije pocetnike ? Ja sam nasla samo Orchestru koliko vidim, ali ne vidim nekih preporuka i iskustva drugih ljudi o tome koji su dobri, koje treba izbegavati...I shvatam da takvih mesta nema ni puno, kad smo vec kod toga.
Inace, da me ne bi zadesila zla kob kao ostale koji su postavili slicno pitanje, i pre podsmeha u smislu ''Haha, sad bi krenula na balet!'', moram da kazem da ja to naravno hocu samo rekreativno, da nemam ne znam ni ja kakve aspiracije kad je balet u pitanju, da cak i da hocu da budem profi ne mogu pa sve da sam i najveci talenat na svetu...A ionako nemam gradju za balerinu, previse sam niska, nedovoljno mrsava, nemam hiperekstenziju ni onaj nenormalno visok ris

Ali prosto me toliko fascinira i ja vec mesecima samo o baletu razmisljam, opcinjena sam potpuno i zelim barem nesto da naucim, ma bila bih srecna i zadovoljna samo pored sipke da radim najobicnija propinjanja, za toliko su mi barem istrenirane noge od druge vrste plesa

)
Shvatam da nikad necu biti dobra u tome i da nikada necu uspeti da napravim potpunu spagu, da otvorim dovoljno stopala, da napravim onako divnu Arabesku jer je to sa mojim nefleksibilnim ledjima otprilike samo san

Shvatam da se nikada necu popeti en pointe(nije kao da ne bih volela, ali to mi je toliko nemoguca situacija da necu ni da razmisljam o tome!)
Sve ja to znam, al' opet...Zelim samo maaalo da okusim balet!
I taaaaako...Sad me blam posle ovih pisanija, ne obracajte paznju!

))
U svakom slucaju...Hvala na pomoci! (: