Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.Obozavam Marizu, ali ona peva Portugalsku narodnu muziku -FADO....i apsolutno nema nikakve veze sa Spanijom, a jos manje sa Meksikom... Staviti portugalsku muziku u predstavu o meksickoj umetnici je smesno, i pokazuje osnovno elementarno nepoznavanje meksicke kulture.....
Ovakve stvari znaju da upropaste celokupni dozivljaj.... Mislim, hajde da igramo kolo na Kalinku, sto da ne?
Zdravo svima, u zagrevanju za dolazak Rusa 29. u SC bacio sam se malo na gledanje nasih domacih umetnika i njihovih ostvarenja, cisto da bih kasnije mogao da uporedim... Mnogo sam slusao o predstavi VIVA LA VIDA i kao veliki obozavalac Fride resih da je pogledam, za predsatvu su rekli da ima odlicnu muziku ali ono sto ja ne razumem jeste kakve veze ima MARIZA zaboga sa Fridom...Obozavam Marizu, ali ona peva Portugalsku narodnu muziku -FADO....i apsolutno nema nikakve veze sa Spanijom, a jos manje sa Meksikom... Staviti portugalsku muziku u predstavu o meksickoj umetnici je smesno, i pokazuje osnovno elementarno nepoznavanje meksicke kulture.....
Ovakve stvari znaju da upropaste celokupni dozivljaj.... Mislim, hajde da igramo kolo na Kalinku, sto da ne?
![]()
)) 

... sinoc sam gledao Kihota i dalje ne mogu pojmiti ko moze da da solisticku ulogu tenku , mislim na devojke koje su igrale drugarice - Bibic i Djordjevic(zao mi je sto imenujem, ali to defin. nije najbolje sto imamo), pogotovo sto su one jos mlade te zakljucujem da ce biti jos vece, i to nije samo moje misljenje, ljudi oko mene su takodje bili zgrozeni, jer za njih je balerinica nesto nezno, a ovo je izgledalo kao da ce pojesti jadnog Kihota i Kitri...predator 5.deo
ali zato kad sam gledao Baljsoj, nasi ljudi su se dali u svesrdno kritikovanje bez osnova, te kao nije nista posebno, bezveze, a kada sam trazio da mi obrazloze razlog je siromasna scenografija, niko nije gledao kako ti ljudi igraju, oni su trazili ukrase na sceni
a to sto njihov baletan leti u vazduhu pola sata kada skace jete, a nas padne kao tvrdi kamen u vodu nema veze( naravno cast izuzecima! imamo i mi jako dobre igrace ali ih vezare bacaju u dr plan )...
sto je najgore oni ce jednog dana postati profesori u baletskim skolama, a moj profesor je uvek govorio da neznanje radja novo neznanje, tako da...
zbog to ga kod nas kada vide balerinu ispod 300t proglase je za super talenat, jer zaboga nije se prejedala kao svinja, a mozda je i ona sasvim prosecna, ali je svakako lepse videti nju na sceni....
Pozdrav
Pozdrav svim ljubiteljima baleta!
Gledala sam Don Kihot-a u novoj postavci sa Bojanom Žegarac u ulozi Kitri i moram priznati da sam uživala! Ako je jos neko gledao, neka napise svoje utiske!
Svim ljubiteljima baleta, sve najlepse u novoj godini!
![]()
http://img46.imageshack.us/gal.php?g=n82181013813110736201.jpg