Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo svima, u zagrevanju za dolazak Rusa 29. u SC bacio sam se malo na gledanje nasih domacih umetnika i njihovih ostvarenja, cisto da bih kasnije mogao da uporedim... Mnogo sam slusao o predstavi VIVA LA VIDA i kao veliki obozavalac Fride resih da je pogledam, za predsatvu su rekli da ima odlicnu muziku ali ono sto ja ne razumem jeste kakve veze ima MARIZA zaboga sa Fridom...Obozavam Marizu, ali ona peva Portugalsku narodnu muziku -FADO....i apsolutno nema nikakve veze sa Spanijom, a jos manje sa Meksikom... Staviti portugalsku muziku u predstavu o meksickoj umetnici je smesno, i pokazuje osnovno elementarno nepoznavanje meksicke kulture.....
Ovakve stvari znaju da upropaste celokupni dozivljaj.... Mislim, hajde da igramo kolo na Kalinku, sto da ne?
![]()
Pozdrav svim ljubiteljima baleta!
Gledala sam Don Kihot-a u novoj postavci sa Bojanom Žegarac u ulozi Kitri i moram priznati da sam uživala! Ako je jos neko gledao, neka napise svoje utiske!
Svim ljubiteljima baleta, sve najlepse u novoj godini!
![]()
http://img46.imageshack.us/gal.php?g=n82181013813110736201.jpg