Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бечка државна опера и балет, снимак из 1966., Лабудово језеро, Марго Фонтејн и Рудолф Нурејев.
Pisem rad iz ekonomije o proizvodnji baletanki....da li ovde postoji neka balerina koja bi volela da mi odgovori na pitanja u vezi sa njihovim pravljenjem i koriscenjem? Zapravo, ne znam mnogo o baletankama, njihovoj izradi niti o tome koliko traju kad se koriste ni koliko kostaju...ko ih pravi itd...Trazila sam na netu neke odgovore ali domacih podataka nema...samo stranih... a nazalost ne poznajem ni jednu balerinu licno...
Pisem rad iz ekonomije o proizvodnji baletanki....da li ovde postoji neka balerina koja bi volela da mi odgovori na pitanja u vezi sa njihovim pravljenjem i koriscenjem? Zapravo, ne znam mnogo o baletankama, njihovoj izradi niti o tome koliko traju kad se koriste ni koliko kostaju...ko ih pravi itd...Trazila sam na netu neke odgovore ali domacih podataka nema...samo stranih... a nazalost ne poznajem ni jednu balerinu licno...
prave ih majstori , kako je Strela vec kazala najbolje ih prave u NP , kostraju oko 100 - 150 e one sa spicom , mekane su daleko jeftinije , opet zavisi od kvaliteta .
Oko koriscenja moze na pp , da se ne ponavljam ovde ...

I da...samo jos jedno pitanje,ja imam njeno stopalo,mislim na papiru
Unapred hvala!!!E ljudi treba mi hitno jedna informacija
Ovako,zelim drugarici da kupim za poklon spic patike...medjutim problem je sto za to treba da odem u Novi Sad,pa mozete li da me uputite gde tacno u Novom Sadu da nadjem majstora koji pravi baletanke?Mislim,ako moze nekoliko adresa,bilo staI da...samo jos jedno pitanje,ja imam njeno stopalo,mislim na papiru
jel' to dovoljno?Mislim,ne bi ona moglas licno da ide u NS,to bi pokvarilo sve
Pls,samo mi sto pre odgovorite,rodjus joj je ubrzoUnapred hvala!!!
Dovoljno je sto imas stopalo na papiru , samo taj papir odnesi u Srpsko Narodno Pozoriste , oni imaju majstora .
Nadam se da znas i to da li tvoja prijateljica zeli mekane ili patike sa spicom ...
to zeli...znam da su griskove najbolje trenutno kod nas i cena bi trebala da bude oko 50 evra=] jel' da?Znaci u Narodno pozoriste u NS da odnesem papir sa stopalom i njihov majstor ce napraviti...eee hvala punoLol,sorry sto ponavljam poruke,ali ovo me nesto zeza![]()