Bahove kapi- iskustva

Da li je neko imao iskustva sa bahovim kapima?
podsetilo me na onaj stari vic... :D

1430_1.jpg

Да, милиони људи који су бацили паре и хиљаде научника који су још ко зна колико пута потврдили нешто што је већ било доказано - да је хомеопатија превара. Моја баба је била навучена на све и свашта што се рекламира било где, па је једно време наручивала шта стигне и трпала редовно у себе, укључујући и те капи, и баш никакве користи није имала ни од њих, ни од остатка комоде препуне препарата, тинктура и космодискова.

Ne mogu da odolim.
Placebo.
Mene je zabrinula informacija koju sam pročitala da su bezbedne čak i za bebe , a sadrže tinkture na bazi alkohola , barem tako piše . :eek:

U svakom slučaju postoje biljni preparati koji zaista imaju blag sedativni efekat , a opet svaku promenu u psihičkom stanju i preporuku za tretman treba da sagleda neko zaista stručan.

Bahove kapi 30ml

Opis​

BAHOVI CVETNI LEKOVI - LEKOVI KOJI LECE DUSU -

Dr. Edvard Bah ( Edward Bach 1886-1936, Vels, Velika Britanija), dvadesetih godina prošlog veka uvideo je da cvetni preparati mogu lečiti emotivne tegobe i fizičke posledice tih tegoba.

*Svako biće je srećno i zdravo sve dok je u harmoniji sa svojom prirodom, sa onim što jeste a ne onim što prikazuje ispunjavajući očekivanja drugih.

*Dr. Bah je proučio i opisao 38 cvetnih cvetnih lekova, čijim kombinovanjem možemo pokriti sledeća stanja :
-različite strahove
-bes i ljutnju
-osecaj krivice i grižu savesti
-nestrpljenje
-sklonost ka ponavljaju grešaka
-gadljivost , preterana okupiranost čistoćom
-gubitak nade
-ljubomoru, zavist, mržnju, zlobu, ogorčenost, usamljenost, depresiju
-gubitak smisla života
-gubitak samokontrole, apatiju, bespomoćnost, gubitak samopuzdanja

Bahove kapi su POTPUNO PRIRODNI LEKOVI .

----:
Ne znam da li leče dušu ali ako leče bar upola evo ja ću ti kupim...
Imaš duše ko pauk muda

Back