Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Bahata funkcionerka Zrenjanina i "Znaš li ti ko sam ja?!" novi detalji u slučaju koji je zgrozio javnost Srbije
Ја мислим та је овде управа биоскопа крива за немили догађај. Уместо да преко разгласа најави присуство тако угледне гошће а кледаоци филма спонтао аплаудирају они на премијери дозвољавају да напуштена деца праве неред.
Tužilac kaže da nema elemenata krivičnog dela u maltretiranju deteta, tako da znate da kalašturu možete verbalno da maltretirate na svakom koraku ako je vidite, pa da vidimo hoće li biti onda elemenata krivičnog dela.
Како ово двоје СНС-оваца изгледају не бих рекао да је проблем у томе што нису могли филм да гледају, не верујем да би они могли да похватају о чему се ради у том филму, много је то сложено за њих чак и ако га масовно гледају деца.
Мислим да је овде било нешто друго у питању. Да ли се на камерама види како се, након гашења светла и почетка филма, њена глава сасвим "случајно" спустила у његово крило али је звук који је дете производило пореметило његову концентрацију па ова СНС омладинка није могла овог СНС пастува да учини срећним.
Онда су кренуле фрустрације.