- Poruka
- 10.913
BAHATA FUNKCIONERKA ZRENJANINA I "ZNAŠ LI TI KO SAM JA?!" Novi detalji u slučaju koji je zgrozio javnost Srbije: Svi akteri saslušani u policiji, čelnici grada nemi
Svi učesnici verbalnog napada na tri dečaka, od kojih je jedan sa smetnjama u razvoju, saslušani su u Policijskoj upravi u Zrenjaninu, nezvanično saznaje "Blic" iz izvora u zrenjaninskoj policiji. Takođe, zaštitnik građana Zoran Pašalić otkrio je u izjavi za "Blic" da je već pokrenuo postupak za utvrđivanje svih okolnosti koje su dovele do ovog nemilog događaja, a poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković pozvala je roditelje deteta da podnesu pritužbu.
Prema rečima očevidaca, Vera Milošev je zajedno sa svojim prijateljem vikala u bioskopu nakon projekcije filma govoreći najmlađem S. M. (12), dečaku sa smetnjama u razvoju, da mu "nije mesto u bioskopu". Zatim je njegovoj tetki koja je došla po njih zapretila: "Znaš ti ko sam ja?! Ja sam pomoćnik gradonačelnika, videćete vi svi, ovo je moj grad", a zatim joj pokazala srednji prst.
"Šta on traži ovde, njemu nije mesto u bioskopu"
- Incident se dogodio u nedelju 1. septembra. Tog dana mi je bio rođendan i sa rodbinom smo otišli u restoran, a moj sin je sa dva brata od tetke stara 15 i 17 godina otišao u bioskop gde su uživali u filmu sve dok nije došlo do verbalnog okršaja sa Verom Milošev i njenim prijateljem N. Š. Oni su se prilikom izlaska iz bioskopa obratili dečacima rečima: "Šta on traži ovde, njemu nije mesto u bioskopu. Nemoj da sam vas više video ovde", rekao im je prijatelj Vere Milošev misleći na mog sina koji ima 12 godina, ali još slabije govori. On ide po posebnom programu u školu, ali sve razume i nikada ni sa kim nije imao problema – priča nam potreseni Mihajlović.Dodaje da se verbalno maltretiranje nastavilo i prilikom izlaska iz bioskopa te je njegov sin pobegao do tetke koja je došla po njega.
Uhvatila je za ruku, pokazala joj srednji prst
- Bio je jako uznemiren. Tetka u trenutku nije znala šta se desilo i sakrila ga je u kola kako bi ga smirila. U tom su snaha i njen muž došli po druga dva dečaka i onda su se Vera Milošev i njen prijatelj obrušili na njih. Kada ih je moja snaha upitala u čemu je problem, Vera Milošev ju je uhvatila za ruku koju je ova istrgla i rekla pomoćnici gradonačelnika da ne sme tako da se ponaša na šta joj je ova odgovorila: "Ja sam pomoćnica gradonačelnika. Ovo je moj grad" i pokazala joj srednji prst - prepričava nam Mihajlović nemili događaj.
Polagali nadu u tužilaštvo, ali - postupak obustavljen?
Otac napadnutog dvanaestogodišnjaka se nadao da će nadležno javno tužilaštvo obaviti svoj posao jer je čuo da je naloženo ispitivanje snimaka bezbednosnih kamera iz bioskopa kako bi se potvrdili navodi iz prijave kao i da svi vinovnici incidenta treba da budu pozvani u policiju po nalogu tužilaštva i tamo da daju izjavu. Međutim, primio je loše vesti.- Do mene je stigla vest da je tužilaštvo odustalo od dalje istrage i da je donelo zaključak bez pregleda snimaka sa bezbednosnih kamera i uzimanja izjava od svedoka da u pomenutom incidentu nije došlo do nikakvog prekršaja i da se postupak obustavlja. Ukoliko je to istina, podneću privatnu tužbu protiv ljudi koji su napali mog sina i njegovu braću. Ne interesuje me novac i ne radim to zbog novca. Ukoliko i dobijemo neku odštetu sav iznos će biti uplaćen u humanitarne svrhe za decu sa smetnjama u razvoju. Radim to kako bih probao da sprečim da se tako nešto dogodi još nekom detetu - poručio je ogorčeni otac.
...............................................
Ovi SNS megatrend kadrovi su se skroz pogubili.
Pazi ovu napada decu po bioskopu sa čuvenim -Znaš li ti ko sam ja?
Baš su se zaneli , uleteli u keš. Vozač, dnevnice, skupštinski restoran......
Oguliće nam kožu sa leđa , sve će da rasprodaju i zadužiće se još 50 milijardi $.
Izvadiće nas jedino ako dolar propadne ?