Badminton

• Začetnik teme Začetnik teme mikob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:shock: :shock: :shock: ej muzu moj... :D :D :D kako sam samo srecna sto te vidim ovde... :D :D :D CMOK,CMOK,CMOK... :D :D :D juhu, juhu, juhu... jesi li dobro? mislim bolje? znam da nije sjajno, ali drzi se... izdrzaces... svi smo uz tebe... zajedno smo jaci, mislim najjaci... :wink: :wink: :wink:

mnogo si nam nedostajao na ekipnom, bar meni... :D evo, obecavam da cu doci u posetu... :D

jos jednom cmok, cmok, cmok... veliki pozdrav za sve u kg... :wink: vidimo se uskoro :!: :!: :!:

:shock: :shock: :shock: dakle, neverjem... kakav crni kendo... glupost... :roll: :roll: :roll: samo badminton... elitni sport... :wink: :wink: :wink: zna se bre kome je mesto na prvoj strani... :twisted: :twisted: :twisted:

:arrow: pozdrav

Хвала на лепим жељама бебиронац! :D :D :D
Ма наравно да ћу бити боље, не може ми нико ништа. :D Жао је и мени што нисам био на екипном али нема везе, биће још турнира и прилике да се видимо. Ако немаш паметнија посла иди на наш сајтић www.sport-kg.co.yu па ми јави како ти се свиђа ново рухо. :D :D Треба да се још мало дотера али биће о.к. за дан-два.
ВЕЕЕЕЕЕЛЛИИИИИКИИИ поѕдрав од мене за тебе и цео ваш клуб (или два :D :D :wink: )
Чујемо се.

znaci vi ste stvarno NAJBOLJI... ne treba da se lazemo... svi klubovi u zemlji su za vas nula... isticem da OBA SAVEZA, BKB, BKNS, BKSA samo mogu da vam zavide... :wink: samo tako nastavite...

tuzno je, ali totalno objektivno sve sto sam napisala... jos jednom, svaka cast... ja se vama divim... :D :D :D

Ajde videcu nesto da vam sredim preko veze da se vratite na prvu stranu ... i meni je dosta tamo nekih sportova ...lepse nam je sa vama ...kad mozeo na pripreme mozemo valjda i na istu stranu :)

jagodica:
gde u bg moze da se trenira badminton, imam 25 godina
i poshto je, termini, itd.

oprosti jagodice sto ti do sad niko nije odgovorio na tvoja pitanja... neozbiljne su ove moje kolege badmintonci... uh, samo da ih se dokopam... :twisted: kao sto si mogla da procitas na prvoj strani... u beogradu badminton mozes igrati u tehnickoj skoli lola u zelezniku... termini su utorak i cetvrtak od 19:30 i nedelja od 10:30... :D jos jednom izvini sto si dugo cekala na odgovor, i nadam se da ces doci kod nas... :wink: ocekujemo te!!!

samo jedan klub? :( zar nije bilo nesto na banovom brdu?
nne ogdgovoaraju mi termini mada sada ni ne mogu. :I

je l biste mogli da napisete pravila badmintona :) hm nisam procitala prvih 3 strane.

da li je vama lakse da igrate stoni tenis nego obican

Ej, pa zar ja da vas vracam medju zive, bre!!!

Bebironcicu moj, 'fala ti za fotkice. Jel' da smo cakan par. 8)

Treceg da nam drzi svecu nema, pa nema... Ko zna gde seta guzu. Moracemo mi to da proverimo! :D

"ajde, drzi fige, pa da se ukoro vidimo.

Sibnucu ti mail ovih dana, samo da se malo "priberem"... Drmnulo me ovo prolece - sve mi u ovom mom teletu izmenilo... :wink:

Kiss

Anonymous:
samo jedan klub? :( zar nije bilo nesto na banovom brdu?
nne ogdgovoaraju mi termini mada sada ni ne mogu. :I

je l biste mogli da napisete pravila badmintona :) hm nisam procitala prvih 3 strane.

da li je vama lakse da igrate stoni tenis nego obican
pa ovako... to sto je bilo na banovom brdu je isto ovo sto je sada u zelezniku... preselili smo se!!!

napisacu ti nasto osnovnih pravila!!!
konkurencije muski singl, muski, zenski i mesoviti parovi igraju se na dva dobijena seta do 15, a zenski singl se igra na dva dobijena seta do 11!!! pravila su kao u staroj odbojci... na promene... na svoj servis osvajas poen, a na protivnikov promenu...

:roll: :roll: :roll: sto se tice tvog pitanja sta nam je lakse da igramo, stoni ili obican tenis, ja mogu u svoje ime da ti odgovorim!!! ne znam sta mi je gore!!! salim se!!! mozda stoni tenis, jer je reket laksi... :wink:

pozdrav za moju prijateljicu iz patrole... :wink:

ti se jedino ovako mozes naci... :oops:

Nema te dugo, dugo da se javis,a ja te se uzeleo. :)

Nisi mi javila kako je prosao onaj razgovor zbog kog si me zvala pre izvesnog vremena... :wink:

Cekam "izvestaj"... :shock:

Ljub-ljub...

Ja

LJUB, LJUB drugarice... Pa posto sam ja ovde okasnila, nema me pa nema... :cry: sorry... ali nasla si me drugim putem i cula sve o mom tajnom razgovoru... :D ljubim te, videcu ti nesto za ono... potrudicu se... pa se cujemo i vidimo... :wink:

BAGITONCI, pa nek se neko oglasi... mislim... red bi bio... :wink:

V KUP GRADA U BADMINTONU - TROFEJ BEOGRADA 2005

Svratite kod nas da vidite jedan od najbrzih i najtezih sportova...

2. i 3. juli Sportski centar Velefarm
Vojvode Stepe 522a, Beograd

PROGRAM TAKMICENJA:

subota, 2.juli

- muskarci i zene pojedinacno, finalni mecevi od 16h

nedelja, 3.juli

-muski, zenski i mesoviti parovi, finalni mecevi od 15h

Ocekujemo vas... :D :D :D

Zelim svim ucesnicima srecu... samo napred... :wink:

:( nazalost nece biti treninga u julu, a za avgust cu te obavestiti cim saznam bilo sta...

:D JOVANKU ZNAS... BAS DIVNO... to je moja bivsa sampionka jugoslavije i moja bivsa dubl partnerka... mozda i od nje mozes da dobijes neke informacije...

:D sve u svemu pozdrav...

bebironac:
:( nazalost nece biti treninga u julu, a za avgust cu te obavestiti cim saznam bilo sta...

:D JOVANKU ZNAS... BAS DIVNO... to je moja bivsa sampionka jugoslavije i moja bivsa dubl partnerka... mozda i od nje mozes da dobijes neke informacije...

ETO TI SAD... JEDNO KUCAM, A DRUGO MISLIM... I ONDA ISPEDNE OVAKVA GLUPOST...

"MOJA SAMPIONKA"... ona je bivsa sampionka drzave i moja bivsa dubl partnerka...

Anonymous:
bebironac:

ETO TI SAD... JEDNO KUCAM, A DRUGO MISLIM... I ONDA ISPEDNE OVAKVA GLUPOST...

"MOJA SAMPIONKA"... ona je bivsa sampionka drzave i moja bivsa dubl partnerka...

TRECA SRECA... :roll: :roll: :roll:

Back