Badminton

• Začetnik teme Začetnik teme mikob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ohooooo, muzu... :lol: :lol: :lol: naravno da dolazim, uostalom... ja sam maskota vaseg turnira... pocasni gost... sobzirom da sam prosle godine bila jedina... :wink: hihihi... :wink: a sta bi sa onom divnom konkurencijom miksa... pa to niste smeli da izbacite... kako sad da branimo medalje od prosle godine... :roll: :roll: :roll:

a sto se tice nasih milih i dragih napolitankica... hmmmmm... mogli bismo u subot smazati neke... :lol:

bilo bi super kad bi makedonci dosli... to vam je strava ideja... zezanje... :twisted: :twisted:

pozdravi mi decicu, pa se citamo ovde... a vidimo tu... :wink: :wink: :wink:

Nažalost, ove godine nema mix-a ali već od sledeće godine uvodimo neke novine u naš turnir tako da će biti strava. Čućeš na vreme a siguran sam da će ideja mnogima da se svidi. Za dobrobit je svih a naročito samog sporta.
Danas mi se javio Goran iz Skopja i reče da će baš da se potrude da dođu.
Pozdravi i ti tvoje pa se gledamo uskoro.

i ja se iskreno nadam da ce doci moja drugarica ivanica... :D :D :D juhu, sad cu da joj pustim porukicu... :wink: jedva cekam sledeci vikend da se vidimo... :wink:

CAO DRUGARI :D MAXO POZDRAVI MI BILJU PUNO KAD JE BUDES VIDEO HEHE 8) KAD PROVALITE KO SAM JAVITE SAMO CU VAM RECI DA PLANIRAM DA UZMEM SENIORSKU I JUNIORSKU TITULU I DA SE POVUCEM HEHE :twisted: A OVI MACEVAOCI KAKVI SU SMEKERI HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE :shock: MAKI MAKI. LJUDI PISITE CCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOO :wink: P.S KO MI JE UZEO NICK SMEKER NEKA GA VRATI POZ

juhu... cmok,cmok,cmok za te titule... ali od povlacenja nista, zaboravi na to... :lol: zajedno smo najaci... :wink: :wink: :wink: hihihi, nisu ni svesni sta ih ceka... :twisted:

:wink: ej badmintonci, zelim vam svima uspeh u KG... kako juniorima sutra na drzavnom prvenstvu, tako i seniorima na kupu kragujevca...

i naravno: ZAMENIKU DIREKTORA KLUBA, ODERI IH... da se odmah zna, ko je ko... :wink: :wink: :wink:

vidimo se sutra... :wink:

Хехехеехехехе.....па да ли сте нормални!??!? Не да нећете видети медаље, него нећемо ни да вам их покажемо кад их узмемо! :D :D :D :D :D :D
Ма лако ћемо за титуле, само ви дођите да се зезамо...као и увек!
Биће супер.
Поздрав свима.
'Ајмо гавранови!!!! 8)

i tako se mi vratismo iz KG, maksimalno uspesno smo obavili tu misiju... kako juniori, tako i seniori... :D bilo nam je divno, zahvaljujemo se domacinima na gostoprimstvu i fenomenalnoj organizaciji... ljudi, genijalci ste... svaka cast :!: :!: :!:

eeeeeeeeeeeeee, sad da se vratim na ucinak... cestitam svim ucesnicima, a posebno osvajacima medalja... posebno bih izdvojila osvajace JUNIORSKIH DRZAVNIH TITULA... klinci, svaka cast...

i posto sam ja mrtva umorna, i ne mogu vise ni da mislim ni da kucam... :roll: :roll: :roll: cestitam mojima na maksimalnom rezultatu... glavni smo... :wink: :wink: :wink:

odoh da pajkim, pa se citamo... laku noc :wink:

Хвала на лепим речима царице!! :D :) :D Било нам је задовољство да вас угостимо.
И ја бих се захвалио свима на одзиву, и наравно честитао бих свима који су учествовали на пруженим партијама, а на првом месту бих истакао клинце који су били просто феноменални без обзира ко је шта постигао. Чини ми се да су много професионалније обавили посао од свих сениора. Мада, треба узети у обзир где су сениори били претходно вече и када су се вратили. :D 8) :D :D (домаћин је крив!! :lol: )
Хвала још једном, и видимо се у Новом Саду. Поздравчић.

Pokupila deca medalje, digla nosice i tako vam je to.
Ne znam sta se cudite?
Vazno je da se mi lepo druzimo i da vecina nas igra sve bolje. A za njih jos ima vremena i da treniraju i da rastu i da uzivaju u zivotu.
Vidimo se ljudi u NS-u.

Ма не да смо најлепши него је то брука једна!! :D
А чекај само да изађе са јуниорског за неки дан па да видиш шта је спој младости, лепоте и искуства! :D 8) Ма, добар организатор чуда чини! :D :D
Бебиронац, јел' ће да падне неки микс за викенд? Ја доводим мог рековалесцента да играмо (мада она није ударила лоптицу како треба пар месеци) па како пукне! :D
Поздравчић од птица из Крагујевца. :D

eeeeeeeee topolino... bas smo juce bili udarni u zurnalu... pa ipak svima treba da bude jasno da smo MI druzina... :wink: a i da narod vec jednom shvati koji su pravi sportovi... :wink: a ne onaj glupi fudbal u prvoj polovini zurnala... :roll:

aaaaaaa, naravno da cemo pikati neki miks za vikend... a kako stoje stvari... pikacemo u nedelju ili u polufinalu ili u finalu :D :D :D samo pre toga da savladate novosadjane... :wink:

jel dolaze sva tvoja decica??? jedva cekam da vas sve vidim... :D :D :D

Сви ће наравно бити ту. Ма направићемо хаос! :D А ми се наравно видимо у финалу. 8) Ако нам допусте... :D :D :D
Видимо се за викенд.
Поздрав.

ej, evo mene... zelim svima da pozelim srecu na predstojecem prvenstvu drzave u ns... nadam se da ce vikend biti zanimljiv i uspesan za sve... :D :D :D

:wink: :wink: :wink: znam da sam poranila, ali imam sutra obaveze... pa bolje unapred da svima pozelim uspeh...

pozdrav svim badmintoncima i vidimo se u ns... cmokic... :D :D :D

Придружујем се лепим жељама, а најважније је да се сви ми супер зезамо!! Поздрав и видимо се у Новом Саду!!! 8)

iiiiiiiiiii, tako se mi vratismo iz ns sa drzavnog prvenstva... :roll: :roll: :roll:

ja licno mrtva umorna i skroz iscrpljena, ne znam gde sam od premora... vise psihickog, nego fizickog... :? ova prvenstva postaju smrt, ili ce savez nesto promeniti... ili ce mi igraci poumirati... :? ovo ovako nece moci jos dugo da se izdrzi... :?

moram priznati da je na prvenstvu bilo jako zanimljivo, kako na terenima, tako i van njih... :D cestitam svim ucesnicima, a posebno juniorkama na osvojenim medaljama... decica su stvarno super, pokazale su da su mnoge seniorke iza njih... i da im nisu dorasle... :D

iznenadjena sam brojem ucesnika u obe konkurencije, ali posebno brojem zena na prvenstvu... ogroman pomak... :D napokon... :wink:

:arrow: jos jednom sve cestitke svim osvajacima medalja... :wink: :wink: :wink:

vidimo se u bg... da opet odmerimo snage... :twisted: :twisted: :twisted:

veliki pozdrav svim baGitoncima... :wink:

za badminton ne postoje nikakva ogranicenja... svi su dobrodosli... :) ne znam odakle si, ali sve potrebne informacije mozes dobiti ovde od nas na forumu... :wink: pozdrav i nadam se da cemo se videti na nekom badminton terenu... :)

Back