Bačulov sindrom polako vrši dokrajčivanje ovog koruptivnog režima u Srbiji

Znam ja da radim ,i zivim jako dobro od svog postenog rada ali verujte mi da neradim 2-3 meseca umro bi od gladi.Zato pitam sve ove blokadere po milioniti put?Odakle vam pare da zivite,jedete,nosite odela???A nigde neradite.
Ma pusti to čime se mi bavimo nego reci ti nama odakle ćeš da vratiš ono što si ukrao za ovih 13 godina? :pop:

A ono sto sam napisao kako neki blokaderi kritikuju predsednika opstine Indjija zar nije ispravno?Znaci pljuju drzavu a onda od iste ocekuju da im obezbedi halu gde ce prespavati.Pa to vam je isto kad se nekom iskenjas pred vrata i onda od njega trazis wc papir.
Sutra kada naprednjaci odrobijaju i nadoknade imovinom pokradeno ostaje samo pod vedrim nebom da se spava :zper:

A ono sto sam napisao kako neki blokaderi kritikuju predsednika opstine Indjija zar nije ispravno?Znaci pljuju drzavu a onda od iste ocekuju da im obezbedi halu gde ce prespavati.Pa to vam je isto kad se nekom iskenjas pred vrata i onda od njega trazis wc papir.
Vidi se da nisi svestan koliki si botovski dunster režima jer ta hala nije napravljena od para tvog režima već od para od poreza tog istog naroda koji ima prava da traži da prespava u nju.Dakle vas treba smesiti u trajne bukagije kao primer koliko ste izdali zemlju,narod,poverenje izdaja svega što može da se izda.

To što Bačulov nije znao ili nije pretpostavljao da je na "merama" govori o njegovoj inteligenciji.
To što je hteo da se otruje, ako jeste, nije krivično delo.
To što se država bavi s njim govori da država ne zna da se bavi mnogo, mnogo važnijim i bitnijim stvarima
Država Srbija SE BAVI SAMO ONIMA KOJI UKAZUJU DA SE U SRBIJI KRADE I DA JE KORUPCIJA U SRBIJI NA NIVOU NEPALA PO NAJNOVIJEM SVETSKOM ISTRAŽIVANJ KOJEG MOŽETE NAĆI NA NETU.

Da ovi blokderi su bas "placali" porez.A organizatori ne samo da nisu placali porez nego plate dobijali od poreza nas gradjana koji posteno radimo i placamo porez.Pa gde ide moja razlika bruto-neto?Gde ide posle trosenja para na racune hranu i ostalo 20% pdv?Pa deo i na izgradnju i odrzavanje te hale da bi u nju prespavali neki koji bi da ruse drzavu.
Ili malo da budem vulgaran.Neko mi s.re po dvoristu(drzavi) a ja treba da mu placam wc papir.
Ide u izgradnju i održavanje zatvora, penzija ti neće trebati.

Ko je tražio halu?, da li je prijavio skup, ima li ime osobe koja je predstavnik skupa, da li su imenovani redari? Na isti način mogu i migranti da traže.

Najbitnije ti da li je prijavljen skup.
Da li to u skladu sa tradicijom srpskog naroda do koga SNS navodno drži?
Jesu li to naši studenti?
Je li hrišćanski smesti nekog na prenoćište ili mu to uskratiti?
Predsednik opština Inđija treba da nauči nešto od sveštvenstva u Studenici.

Poslednja izmena:
Najbitnije ti da li je prijavljen skup.
Da li to u skladu sa tradicijom srpskog naroda do koga SNS navodno drži?
Jesu li to naši studenti?
Je li hrišćanski smesti nekog na prenoćište ili mu to uskratiti?
Predsednik opština Inđija treba da nauči nešto od sveštvenstva u Studenici.
Da li je hrišćanski ići na pomen i oritom praviti žurku i veselje. Pitanje je da li suvstudenti tipovi os 40-50 godina ili su aktivisti stranaka.

Da ovi blokderi su bas "placali" porez.A organizatori ne samo da nisu placali porez nego plate dobijali od poreza nas gradjana koji posteno radimo i placamo porez.Pa gde ide moja razlika bruto-neto?Gde ide posle trosenja para na racune hranu i ostalo 20% pdv?Pa deo i na izgradnju i odrzavanje te hale da bi u nju prespavali neki koji bi da ruse drzavu.
Ili malo da budem vulgaran.Neko mi s.re po dvoristu(drzavi) a ja treba da mu placam wc papir.
ima idiota koji ne razlikuju državu od trenutne vlasti...nadam se da nisi jedan od njih...
državni službenik ma na kojoj funkciji bio nije država nego neko koga su građani postavili tu da u njihovo ime i u njihovom interesu radi taj posao...a ne da glumi boga i da zloupotrebljava funkciju...kako je postavljen tako se može i smeniti...i svako od građana ima pravo da ga kritikuje

ima idiota koji ne razlikuju državu od trenutne vlasti...nadam se da nisi jedan od njih...
državni službenik ma na kojoj funkciji bio nije država nego neko koga su građani postavili tu da u njihovo ime i u njihovom interesu radi taj posao...a ne da glumi boga i da zloupotrebljava funkciju...kako je postavljen tako se može i smeniti...i svako od građana ima pravo da ga kritikuje
vidis da u svakoj replici pominje sranje? meni bas cudno za sendvicara, kako mu se ne ogadi 🥪

Ako vam je promaklo, jedan od postova mu je bio živeo AVi to sve velikim slovima. A onda neki ovde kukaju kako su na udaru neobjektivnih modova u manjini ;) i još se ljute kada se pomenu planski ubačeni botovi sns-a ovde.
slucajno sam naleteo, na 2 replike, i samo ... znaci, gubimo vreme sa takvima, narod je ustao, oni su usrali motku, zato im je preostaloi da tuzakaju

јеси ти толико блесав или ти ноге смрде да не мош схватиш да је ТО ОБАВЕЗА,ОБАВЕЗА,ОБАВЕЗА ДРЖАВЕ да обезбеди Смештај јер БЕЗ ОБЗИРА колико је НЕКО или није,наклоњен Власти,ДРЖАВА ЈЕ ДУЖНА,ДУЖНА,ДУЖНА да пази,да се ниједном граЂАНИНУ Србије не догоди ништа лоше јер СВИ ОНИ својим Доприносима пуне Буџет исте те Србије.

Autorska
Panika svih prorežimskih medija u Srbiji zbog slučaja Bačulov samo polako dokrajčuje ovaj režim koji je već u velikoj panici da čak i jedna ovakva faca pravi veliki problem ovom kriminalnom režimu.
Pa je čak i VMA na udaru a panika postaje i narodu zanimljiva pa je sve više simpatije na stani slabijeg a to je u ovom slučaju Bačulov.
Režim ovom medijskom propagandom i hajkom daje sam sebi autogol jer više retko ko veruje u ovu priču koju su sami režirali.
Saberi se, pročitaj svoj tekst još jednom, i zapitaj se: da li ti stvarno tražiš istinu ili samo priču koja ti prija da je veruješ?

kad Bog hoce nekoga da unisti, prvo mu uzme pamet, a rezimu neko pije pamet na slamcicu ocigledno, ili imaju mozgojedca:

Како „припрема покушаја самоубиства“ може да буде кривично дело и то за хапшење?

Kako ‘priprema pokušaja samoubistva’ postaje krivično delo? Pa zato što je cilj jasan — izazvati haos i paniku. Ako se namerno proizvode uslovi koji mogu dovesti do kolapsa javnog reda, to nije filozofiranje nego pravna kvalifikacija. Zato se ne raspravlja o moralnosti poruke, nego o nameri i posledicama,,

Da li je hrišćanski ići na pomen i oritom praviti žurku i veselje. Pitanje je da li suvstudenti tipovi os 40-50 godina ili su aktivisti stranaka.

Je li hrišćanski iznositi neistine.
Gde si ti juče na pomenu video žurke i veselje?
A video si ljude od 40 ili 50 godina?
Pa ne pripada pravo na pomen samo studentima.

Back