Bačulov sindrom polako vrši dokrajčivanje ovog koruptivnog režima u Srbiji

nesko101

Elita
Poruka
20.935
Autorska
Panika svih prorežimskih medija u Srbiji zbog slučaja Bačulov samo polako dokrajčuje ovaj režim koji je već u velikoj panici da čak i jedna ovakva faca pravi veliki problem ovom kriminalnom režimu.
Pa je čak i VMA na udaru a panika postaje i narodu zanimljiva pa je sve više simpatije na stani slabijeg a to je u ovom slučaju Bačulov.
Režim ovom medijskom propagandom i hajkom daje sam sebi autogol jer više retko ko veruje u ovu priču koju su sami režirali.

Autorska
Panika svih prorežimskih medija u Srbiji zbog slučaja Bačulov samo polako dokrajčuje ovaj režim koji je već u velikoj panici da čak i jedna ovakva faca pravi veliki problem ovom kriminalnom režimu.
Pa je čak i VMA na udaru a panika postaje i narodu zanimljiva pa je sve više simpatije na stani slabijeg a to je u ovom slučaju Bačulov.
Valjda se radi o dokrajcivanju blokaderskog pokreta, i vrapcima je sada jasno da su vam svi narativi unazad bili teske lazi

Ti si baćo ispumpao. Treseš se kao prut pri pomisli da se vlast može promeniti, jer ćeš ostati bez prihoda. Jbg. trebao si naučiti nešto i da radiš
Znam ja da radim ,i zivim jako dobro od svog postenog rada ali verujte mi da neradim 2-3 meseca umro bi od gladi.Zato pitam sve ove blokadere po milioniti put?Odakle vam pare da zivite,jedete,nosite odela???A nigde neradite.

Back