Maya93
Domaćin
- Poruka
- 3.540
Palankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Shta se ti javljash pa ti ne zivish u Bachkoj Palanci....
tkacio:Nego u (je)Bachkoj Palanci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Palankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tkacio:

Eeeeee.....niko ne woji svoj grad...ssmrc.....![]()

To je lepo![]()

pa je..u Iloku je dosadno,nema nista,a Palanka mi je posebno lijepa ljeti kad curice izadju na ulice
jesi za jednu kavicu u recimo..Viveru??![]()

Hmm...moglo bi![]()

Pa naravno da niko nece imati predrasude zivis, brate u Iloku u komsiluku
Ne zivis u Zagrebu!

a meni se zivo fucka hrvat,srbin,madjar,njemac itd.imo sam i curu u palanci
a zivio sam u Splitu 7 godina
je prijatelju komsiluk smo i cesto sam izlazio u Palanku,i sve je super osim par nadobudnih klinaca koji se prave face,znas ono kao tipa mars odavde ovo je srbija bla bla blaa meni se zivo fucka hrvat,srbin,madjar,njemac itd.imo sam i curu u palanci
![]()

a zivio sam u Splitu 7 godina
je prijatelju komsiluk smo i cesto sam izlazio u Palanku,i sve je super osim par nadobudnih klinaca koji se prave face,znas ono kao tipa mars odavde ovo je srbija bla bla blaa meni se zivo fucka hrvat,srbin,madjar,njemac itd.imo sam i curu u palanci
![]()
Pa ja imam bliske rodjake s caletove strane (zive u Soljanima, ako znas gde je to), najbolji drug mi je Hrvat.
Tako da sve dok nisi extremni ustasa (a ni extremne cetnike bas ne gotivim, a narocito ne Drazu), ti si dobar covek
ma ja sam ti inace otvoren za sve vrste komunikacija sa svima,prijatelje ne dijelim po nacionalnosti,ipak sam ja ex partijaner a mi smo ti veoma drustveni ljudi
ja ni neznam sta znaci extremni ustasama ja sam ti inace otvoren za sve vrste komunikacija sa svima,prijatelje ne dijelim po nacionalnosti,ipak sam ja ex partijaner a mi smo ti veoma drustveni ljudi
a i samo zelim sa Majom na kavu
Ej ljudi koji ste dio Palanke??

Ja zivim u staroj Palanci, kod glavnog puta. A mene niko ne zove!![]()
Alex, koga sve znas u Palanci?
ne bi ovako javno...a znam ih dosta,onako znam starijih dosta a znam i ovako mladjih koji sam upoznao recimo u Aleksandriji kad sam izlazio..
Znas nekog 90-to, 91-vo?
Ne moras govoriti imena.
ma sve je to bilo instant upoznavanje,ono za minut bi i zaboravio s kim sam se upoznao
a koje si ti godiste??e jbga mozda znam mozda i nema sve je to bilo instant upoznavanje,ono za minut bi i zaboravio s kim sam se upoznao
a koje si ti godiste??

ufff ekipa dosta ste mladji..ali nema veze
evo sjetio sam se nekoga tko bi mogao biti vase godiste..sa Sinaja su dvije sestre,Ana i Maja..prezimena se ne sjecam..

Da nisu mozda Rakicj???Maja je mladja a Ana starija...I ja sam sa sinaja a ove dve(ana i maja) zive ulicu dalje od mene...
Btw ja sam '93![]()