Bachka Palanka!;)

E Alex, sad sam se setio jednog extremnog ustase, onaj pevac Tompson!

oo da,prije par dana je bio u Iloku imao koncert,pola Hrvatske doslo u Ilok,ja iz Iloka:hahaha:iso u Vinkovce malo..na koncert nisam iso jer ne slusam to i nesvidja mi se,di si vidio da bivsi partijaner slusa Thompsona:hahaha:

A je,on je bas ekstremni i ne podrzavam takav stav..ali on je ekstremni Hrvat a ne Ustasa kako ti pises...Ustase ne postoje a sumnjam da bi i ti volio da netko kaze da si Cetnik..to sto on promovira mi se ni malo ne svidja,pogotovo u ovim vremenima kad svi idemo u europu i gajimo dobre dobrosusjedske odnose..zato zajebi Thompsona,Corbu i takve ekstremiste jer to je cisto sranje...ko ih ****:mrgreen:

oo da,prije par dana je bio u Iloku imao koncert,pola Hrvatske doslo u Ilok,ja iz Iloka:hahaha:iso u Vinkovce malo..na koncert nisam iso jer ne slusam to i nesvidja mi se,di si vidio da bivsi partijaner slusa Thompsona:hahaha:

A je,on je bas ekstremni i ne podrzavam takav stav..ali on je ekstremni Hrvat a ne Ustasa kako ti pises...Ustase ne postoje a sumnjam da bi i ti volio da netko kaze da si Cetnik..to sto on promovira mi se ni malo ne svidja,pogotovo u ovim vremenima kad svi idemo u europu i gajimo dobre dobrosusjedske odnose..zato zajebi Thompsona,Corbu i takve ekstremiste jer to je cisto sranje...ko ih ****:mrgreen:

Samo sto ce Hrvatska, par godina pre Srbije u EU.;)

Izgleda da treba uvesti opciju Invite friend to Krstarica, nije moguce da nas nema (sa preko 1000 korisnika samo bezicnog interneta jednog provajdera treba nas sigurno biti vishe ). Mozda nisu zainteresovani. Ja sam ovde bio pre 5 godina i ne znam sto sam prestao dolaziti, al od septembra evo me opet ;)

Хеј, ћао народе! Ја сам званично из једног малог места близу Шапца,али пошто сам почео да студирам у НС-у, преселио сам се на неко време овде код вас у Бачку Паланку! Град је стварно прелеп и једва чекам лето да дане проводим на Дунаву или Тиквари... Нешто ми говори да је овде код вас лети луд провод! Позз :ok:

Pozdrav svim vernim ljubiteljima fudbala iz Backe Palanke!!!
Bavim se skupljanjem starih fudbalskih ulaznica. Na prvom mestu mi je bitna C.ZVezda i od nje skupljam ulaznice iz svih mogucih takmicenja - prvenstvo,domaci kup, medjunarodna takmicenja, prijateljske utakmice. Pored C.zvezde, zanimljiva mi je reprezetnacija Srbije (tj. Jugoslavije) kao i utakmice ostalih srpskih klubova (Partizan,Vojvodina,OFK Beograd,Sevojno,Napredak,RAdnicki Nis,Obilic,Zeleznik) koji su igrali u evropskim takmicenjima.
Da li neko moze da mi pomogne u pronalazenju tih starih ulaznica koje ljudi cesto bacaju.
Ukoliko bilo ko ima nesto slicno ili neku zanimljivu informaciju neka me pozove na 063/68 39 39 ili mi se obrati putem mejla markovaleron@yahoo.com
Pozdrav za sve ljubitelje fudbala

Pozdrav svim vernim ljubiteljima fudbala iz Backe Palanke!!!
Bavim se skupljanjem starih fudbalskih ulaznica. Na prvom mestu mi je bitna C.ZVezda i od nje skupljam ulaznice iz svih mogucih takmicenja - prvenstvo,domaci kup, medjunarodna takmicenja, prijateljske utakmice. Pored C.zvezde, zanimljiva mi je reprezetnacija Srbije (tj. Jugoslavije) kao i utakmice ostalih srpskih klubova (Partizan,Vojvodina,OFK Beograd,Sevojno,Napredak,RAdnicki Nis,Obilic,Zeleznik) koji su igrali u evropskim takmicenjima.
Da li neko moze da mi pomogne u pronalazenju tih starih ulaznica koje ljudi cesto bacaju.
Ukoliko bilo ko ima nesto slicno ili neku zanimljivu informaciju neka me pozove na 063/68 39 39 ili mi se obrati putem mejla markovaleron@yahoo.com
Pozdrav za sve ljubitelje fudbala

Поздрав свим Паланчанима,ја сам иначе из Новог Сада али сам био више пута у БП и носим јако лепе утиске.Лети је провод стварно феноменалан,дању Тиквара,Багер(тако се валда зове),Дунав,ноћу кафићу у Ситију,Бос,Жарден,Хациенда,Руф,Буренце,Вивер(одличне свирке),био сам још у доста кафића али не могу да се сетим имена.Град није тако ни мали као што сам мислио,девојке су прелепе али нажалост веома нафуране и умишљене.Свиђа ми се још и прилаз језеру Тиквара кад погледате са стазе доле на плажу призор као у Будви на мору,и градска плажа и плажа Рио на Дунаву су одличне!Волео би кад би неко ставио неке лепше слике града да се подсетим јер град је стварно један од лепших у северном делу Србије!

Back