Bachka Palanka!;)

Pa naravno da niko nece imati predrasude zivis, brate u Iloku u komsiluku:D
Ne zivis u Zagrebu!

a zivio sam u Splitu 7 godina:)

je prijatelju komsiluk smo i cesto sam izlazio u Palanku,i sve je super osim par nadobudnih klinaca koji se prave face,znas ono kao tipa mars odavde ovo je srbija bla bla bla:hahaha:a meni se zivo fucka hrvat,srbin,madjar,njemac itd.imo sam i curu u palanci:)

je prijatelju komsiluk smo i cesto sam izlazio u Palanku,i sve je super osim par nadobudnih klinaca koji se prave face,znas ono kao tipa mars odavde ovo je srbija bla bla bla:hahaha:a meni se zivo fucka hrvat,srbin,madjar,njemac itd.imo sam i curu u palanci:)

Znam nekoliko takvih ljudi a ti Orkan...cje da cjutish !!!!:rtfm:

Pa ja imam bliske rodjake s caletove strane (zive u Soljanima, ako znas gde je to), najbolji drug mi je Hrvat.
Tako da sve dok nisi extremni ustasa (a ni extremne cetnike bas ne gotivim, a narocito ne Drazu), ti si dobar covek

Pa ja imam bliske rodjake s caletove strane (zive u Soljanima, ako znas gde je to), najbolji drug mi je Hrvat.
Tako da sve dok nisi extremni ustasa (a ni extremne cetnike bas ne gotivim, a narocito ne Drazu), ti si dobar covek

ja ni neznam sta znaci extremni ustasa:hahaha:ma ja sam ti inace otvoren za sve vrste komunikacija sa svima,prijatelje ne dijelim po nacionalnosti,ipak sam ja ex partijaner a mi smo ti veoma drustveni ljudi:D

a i samo zelim sa Majom na kavu:mrgreen:

Ej ljudi koji ste dio Palanke??

Da nisu mozda Rakicj???Maja je mladja a Ana starija...I ja sam sa sinaja a ove dve(ana i maja) zive ulicu dalje od mene...:)
Btw ja sam '93 :)

a cuj nesto mi ne zvuci ko da je rakic ali mozda i je,nemogu da se sjetim nikako.Ugl Ana je niza cura od Maje i ima crnu put..imala je i decka iz Iloka pa eto mozda je to i ta..

a i mislio sam po nicku da si 93:Dja sam 84 al nema veze zar ne:)

Back