Tito je oslobodio Beograd od nacista i četnika..i to je činjenica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci nismo znali da idemo u raspad, ali znamo da je Kosovo i potencijalno Vojvodina out?Mi smo jos za vreme Tita bili "tamo" samo nismo znali.
Ali od smrti Tita naovamo se to i pokazalo. To nije samo samoupravni socijalizam, to je vladavina neukih, prezaduzivanje, kult licnosti, prezir vere i crkve, davanje od Srbije najboljeg drugim tzv republikama, jedino deljenje Srbije na ap, i sve najgore.
nijeTito je oslobodio Beograd od nacista i četnika..i to je činjenica.
drezdenski kongres kpj imao je upravo te ciljeveZnaci nismo znali da idemo u raspad, ali znamo da je Kosovo i potencijalno Vojvodina out?
Zaboravila si kad je krenuo rat? 1991? Sankcije, nacionalizam, mesanje spolja? Kakve veze Tito ima? Ovo bih te pitao i da je bilo ko drugi bio na vlasti 11 godina ranije.
Ovom retroaktivnom konstrukcijom kojom se bavis, savetujem ti da bacis fokus na vlasti nakon Tita, dakle 80e, 90e pa i 2000e.
1928.KPJ u Kraljevini je bila ilegalna. O cemu ti pricas?drezdenski kongres kpj imao je upravo te ciljeve
zapravo tačno po tom planu se sve dešava do danas.1928.KPJ u Kraljevini je bila ilegalna. O cemu ti pricas?
Tito nije tad ni bio lider KPJ niti je bio prisutan tamo. Da su hteli rasturanje Jugoslavije nakon 1945. kojom logikom su dosli na vlast? Tako sto su izgubili rat?
Ako bi drezdenski kongres bio kljucan i odlucujuci, onda jugoslavija ne bi prezivela ni Drugi svetski rat.
Ne bi se formirala SFRJ 1945. i postala jedna od najstabilnijih država Evrope narednih 35 godina?
Dakle, pozivanje na 1928. kao na dokaz je da uzimas jedan dokument iz ilegalnog perioda partije i vestacki preslikavas na ceo 20. vek.
Naivno
Znace ipak ne svima kao sto se tvrdi.Ovo nije tacno. U vojvodini su svima oduzimali imovinu i zemlju ako je prelazila 10 lanaca , i delila neradnicima.
Mom pradedi su uzeli i pola kuce sa okucnicom koju nikada nismo povratili nazad.
znači ipak svima koji su imali šta da im se makneZnace ipak ne svima kao sto se tvrdi.
Moji nisu bili preterano bogati a nisu bili ni sirotinja,5-6 hektara zemlje,kuca,stale,vodenica itd i nista im nije bilo oduzeto.
Morali su da udju u zadrugu i da predaju odredjenu kolicinu dobara,ako se dobro secam.
Veliki broj tih obestecenih se obogatio na slican nacin kao i ovi danas.znači ipak svima koji su imali šta da im se makne
još uvek traje restitucija koju ti i ja plaćsmo
Ako bi se sve sto se danas desava stvarno planiralo 1928, onda bi Tito i KPJ bili svemoguci. stvarnost pokazuje da poslednjih 30+ godina donose odluke potpuno drugi ljudi .zapravo tačno po tom planu se sve dešava do danas.
naivno je praviti se slep pred time
Већ јесте. Колико он гробова има? Код мене на гробљу постоји Јосип Броз, умро 1943е. У Стаљинграду вероватно.U svakom slučaju nisam pristalica molotovljevih koktela već smatram da država treba da sahrani tog zločinca i kriminalca na neko legalno groblje
nijeVeliki broj tih obestecenih se obogatio na slican nacin kao i ovi danas.
naravno da neće odluke donositi potpuno isti ljudi iz 1928....Ako bi se sve sto se danas desava stvarno planiralo 1928, onda bi Tito i KPJ bili svemoguci. stvarnost pokazuje da poslednjih 30+ godina donose odluke potpuno drugi ljudi .
Koristis retroaktivnu konstrukciju
gde to?Већ јесте. Колико он гробова има? Код мене на гробљу постоји Јосип Броз, умро 1943е. У Стаљинграду вероватно.
Dobro je poznato kako su se na ovim prostorima odvajkada sticala bogatstva.nije
to su kumunjarske gluposti koje je zakon o restituciji odbacio
samo na ovim?Dobro je poznato kako su se na ovim prostorima odvajkada sticala bogatstva.
Opa, sad idemo jos ranije, po ovome sam shvatio da su svi problemi Srbije planirani 1848? Daj mi bar neki dokaz ne bavi se anahronizmima?naravno da neće odluke donositi potpuno isti ljudi iz 1928....
naslednici sprovode doktrinu iz 1848. da Srbi treba da nestanu u plamenu revolucije
Može, al da se ne glupiraš nego da paziš na času.Opa, sad idemo jos ranije, po ovome sam shvatio da su svi problemi Srbije planirani 1848? Daj mi bar neki dokaz ne bavi se anahronizmima?
Nemoj samo da mi kazes da su za ove iz 1848.bili krivi MIlos Obilic i Vuk Brankovic?
Uglavnom svuda.samo na ovim?
istorija se nemoze promenitiNe podrzavam anarhiju bas nikako, nisam taj tip i plasi me, ali ovo mi se izrazito svidja kad je vec zapocelo sa takvim stvarima.
Kucu cveca treba skloniti.
Mislim da je ovaj film sponzorisao Evropski parlament, hajde da se ne zabadam teorijama zavere ako imas ijedan kontra argument da me demantujes u onome sto sam napisao izvoli, rado cu prihvatiti sve, ovako si od smrti Tita dosao do 19.veka i Marksa i Engelsa.Može, al da se ne glupiraš nego da paziš na času.
Marks i Engels kao eksponenti.
Prave gazde su mnogo stariji zlotvori