buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.936
protivzakonitom zakonuTito je sahranjen po posebnom zakonu.
nije.
tamo nema ni koske od tog zlotvora.
samo sirota Jovanka koju treba dostojno sahraniti negde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
protivzakonitom zakonuTito je sahranjen po posebnom zakonu.
Od koga su otimali redom i kako su se ti obogatili npr.za vreme vladavine Nikole Pasica?naravno lustraciju.
nije isto, kumunjare su otimale redom , zato sad moraju tvoja i moja deca da vraćaju i plaćaju dugove.
Od koga su otimali redom i kako su se ti obogatili npr.za vreme vladavine Nikole Pasica?
Ustasa koji je naredio da se pobiju ustase na Blajburgu.Samo pomahnitali, fašistički, srbomrzački, smradikalni polusvet može nazvati Tita ustašom.
Bio je veći Srbin nego što ćete vi ikada biti.
nijeUstasa koji je naredio da se pobiju ustase na Blajburgu.
![]()
Da nije oduzimano mozda onima koji su se obogatili kroz razne mahinacije.od svih redom.
sad tvoja i moja deca dižu kredite da isplate odštete
BAČEN MOLOTOVLJEV KOKTEL NA KUĆU CVEĆA! Drama u Beogradu, uhapšen muškarac zbog napada na Titov grob
Beogradska policija uhapsila je Gorana M. (55) pod sumnjom da je bacio molotovljev koktel na Kuću cveća.
Po nalogu tužilaštva njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.
Goran se sumnjiči da je jutros oko 6 sati pokušao da izazove požar i upali Muzej 25. maj!
Brzom intervencijom policije on je uhapšen. Srećom povređenih nije bilo.
Nezvanično, vatra je oštetila ulazna vrta Kuće cveća.
https://www.kurir.rs/crna-hronika/9...Hqlgi5_3Q5gxdWvG2Q_aem_9JWAEzDEK1LjcKQ36IbUdg
Pa ti digni spomenik hitleru u dvoristu.Zato sto je "svet" bas briga za Srbe i sta je njima/ nama uradjeno, bilo im je bitno da je '48 neko bio protiv Staljina.
svimaDa nije oduzimano mozda onima koji su se obogatili kroz razne mahinacije.
Obicnom svetu nisu oduzimali nista.
Npr.mojima niko nije uzeo zemlju i kucu,normalno su isli u crkvu slavili slavu,radili u drzavnim firmama,niko im nije branio da budu Srbi u Hrvatskoj itd.
Ne, taman posla, ne smatram da je komunizam a kamoli titoizam bio odgovor na fasizam.Pa ti digni spomenik hitleru u dvoristu.
Titoizam je izmisljena rec i mozes li mi pojasniti znacenje?Ne, taman posla, ne smatram da je komunizam a kamoli titoizam bio odgovor na fasizam.
Nijedno od ta dva zla ne podrzavam.
Pa to ti je ono "neki su isli levi, neki desno, a mi smo isli pravo i stigli do ovde" (u p.m.).Titoizam je izmisljena rec i mozes li mi pojasniti znacenje?
Jos jedna u nizu postkomunisitckih lazi.svima
oduzimali su sve
nameštaj iz kuće.
poslednje zrno žita sa tavana, šolju brašna
aham, sigurno zato još traje restitucijaJos jedna u nizu postkomunisitckih lazi.
Jos jedna u nizu postkomunisitckih lazi.
stvarno, titiotizam bi bila bolja reč , značenje bi se odmah znaloTitoizam je izmisljena rec i mozes li mi pojasniti znacenje?
To je ko da kazes hitlerizam za danasnje naciste, ne postoji u politckim ni sluzbenim okvirima.Pa to ti je ono "neki su isli levi, neki desno, a mi smo isli pravo i stigli do ovde" (u p.m.).
Nije izmisljana rec, to je komunizam/socijalizam pod upravom Tita (samoupravni socijalizam).
Vucicizam, Djilasizam..itd.stvarno, titiotizam bi bila bolja reč , značenje bi se odmah znalo
Titov grob se nalazi na odlicnoj lokaciji za gradnju kompleksa luksuznih zgradaГангулин неки?
Mi smo jos za vreme Tita bili "tamo" samo nismo znali.To je ko da kazes hitlerizam za danasnje naciste, ne postoji u politckim ni sluzbenim okvirima.
Tito je rikno pre 50 godina, i mi smo stigli u pm sad.
Revizionista, nesposobni, nesto trece?
Ovo nije tacno. U vojvodini su svima oduzimali imovinu i zemlju ako je prelazila 10 lanaca , i delila neradnicima.Da nije oduzimano mozda onima koji su se obogatili kroz razne mahinacije.
Obicnom svetu nisu oduzimali nista.
Npr.mojima niko nije uzeo zemlju i kucu,normalno su isli u crkvu slavili slavu,radili u drzavnim firmama,niko im nije branio da budu Srbi u Hrvatskoj itd.
kao potkategorijeVucicizam, Djilasizam..itd.
sad će kumunjare da ti objasne da ti je deda sigurno prodavao brašno sa peskom srpskoj vojsci na KrfuOvo nije tacno. U vojvodini su svima oduzimali imovinu i zemlju ako je prelazila 10 lanaca , i delila neradnicima.
Mom pradedi su uzeli i pola kuce sa okucnicom koju nikada nismo povratili nazad.