Bačen Molotovljev koktel na Kuću cveća

od svih redom.
sad tvoja i moja deca dižu kredite da isplate odštete
Da nije oduzimano mozda onima koji su se obogatili kroz razne mahinacije.
Obicnom svetu nisu oduzimali nista.
Npr.mojima niko nije uzeo zemlju i kucu,normalno su isli u crkvu slavili slavu,radili u drzavnim firmama,niko im nije branio da budu Srbi u Hrvatskoj itd.

NCYY3RIOOBELXFOJIYNIB5R5DE.jpg

Kerky se raspojasala.

BAČEN MOLOTOVLJEV KOKTEL NA KUĆU CVEĆA! Drama u Beogradu, uhapšen muškarac zbog napada na Titov grob

Beogradska policija uhapsila je Gorana M. (55) pod sumnjom da je bacio molotovljev koktel na Kuću cveća.

Po nalogu tužilaštva njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Goran se sumnjiči da je jutros oko 6 sati pokušao da izazove požar i upali Muzej 25. maj!

Brzom intervencijom policije on je uhapšen. Srećom povređenih nije bilo.

Nezvanično, vatra je oštetila ulazna vrta Kuće cveća.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9...Hqlgi5_3Q5gxdWvG2Q_aem_9JWAEzDEK1LjcKQ36IbUdg
1755529565014.jpeg

Npr.mojima niko nije uzeo zemlju i kucu,normalno su isli u crkvu slavili slavu,radili u drzavnim firmama,niko im nije branio da budu Srbi u Hrvatskoj itd.
svima
oduzimali su sve
nameštaj iz kuće.
poslednje zrno žita sa tavana, šolju brašna

Pa to ti je ono "neki su isli levi, neki desno, a mi smo isli pravo i stigli do ovde" (u p.m.).

Nije izmisljana rec, to je komunizam/socijalizam pod upravom Tita (samoupravni socijalizam).
To je ko da kazes hitlerizam za danasnje naciste, ne postoji u politckim ni sluzbenim okvirima.

Tito je rikno pre 50 godina, i mi smo stigli u pm sad.

Revizionista, nesposobni, nesto trece?

To je ko da kazes hitlerizam za danasnje naciste, ne postoji u politckim ni sluzbenim okvirima.

Tito je rikno pre 50 godina, i mi smo stigli u pm sad.

Revizionista, nesposobni, nesto trece?
Mi smo jos za vreme Tita bili "tamo" samo nismo znali.

Ali od smrti Tita naovamo se to i pokazalo. To nije samo samoupravni socijalizam, to je vladavina neukih, prezaduzivanje, kult licnosti, prezir vere i crkve, davanje od Srbije najboljeg drugim tzv republikama, jedino deljenje Srbije na ap, i sve najgore.

Ovo nije tacno. U vojvodini su svima oduzimali imovinu i zemlju ako je prelazila 10 lanaca , i delila neradnicima.
Mom pradedi su uzeli i pola kuce sa okucnicom koju nikada nismo povratili nazad.

Ovo nije tacno. U vojvodini su svima oduzimali imovinu i zemlju ako je prelazila 10 lanaca , i delila neradnicima.
Mom pradedi su uzeli i pola kuce sa okucnicom koju nikada nismo povratili nazad.
sad će kumunjare da ti objasne da ti je deda sigurno prodavao brašno sa peskom srpskoj vojsci na Krfu

Back