re[ ]De
Aktivan član
- Poruka
- 1.743
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj... jos 5 dana fore za pocetak rata... I da.... Ramcox, palo par granata, to nije rat...
JAo daj boze da nije to jos nisam spreman...
Ako bas mora nek ga odloze za godinu dana da se lepo spremim i naucim vestinama prezivljavanja u prirodi, prikupim opremu itd pa tek onda nek pocne
dok se sve nPosle se svi vracamo starom nacinu zivota u prirodi...A ja cu lepo dok traje rat u planine e zavrsi...
Stize USA nosac aviona sa nuklernim podmornicama...Videcemo Happy.....
Spavac, Amerikanci su huskaci najgori, al dzabe njima brodova kada je iza SK Kina, koja smiruje situaciju kao i Rusija... Ako i pocne nesto, to ce da bude sitno bockanje, tek koliko da Amerika ispipa Kinu i proveri koliko ce da joj ide uz nogu... Nema od nekog veceg sukoba nista... Nece sile da dozvole to...
Ziviti se Happy, A????
Hahaha,ko će da ga siluje? Muslim ako dođu Ameri može da se zadesi i neki negro,pa to ne bi valjalo....Hm..Da vidim.....Preziveces Happy.....Bices silovan i mucen, ali preziveces.....

Slično je proricao Tarabić.
Da ce me siluju?!

Da ce me siluju?!
Pitanje je da li znamo sve činjenice koje je ta žena izreklaPa brate,ako pogledamo činjenice,Baba još u životu nikad ništa nije promašila....
Prorocanstva za posle 2014. deluju nebulozno kao da se neko igrao i pripisivao babi.