kralj Artur
Primećen član
- Poruka
- 895
Nema opcija mozda ili nisam siguran zato necu ni da glasam!!!!!!
Ne razumem šta vam to znači ‚‚možda‚‚.Pitanje je jednostavno,oće da bude,neće da bude.Nema možda.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema opcija mozda ili nisam siguran zato necu ni da glasam!!!!!!

Koliko ja znam znala je tačno ime podmornice.Bila je slepa pa sigurno nije mogla sama da nađe tablete i da ih proguta.Koliko sam čuo 98 posto njenih proročanstava se ispunilo.
sacekaj, slep covek nije u stanju da uzme tablete al moze da perfektno svira klavir? Ray Charles i Steve Wonder...
....toliko o vangievo dolazi polako kraj godine.....nema rata....toliko o vangi

Ja bi voleo da bude rat....to znaci da su tacna prorocanstva , sto opet znaci da cemo (ko prezivi) moci uzgajati organe , leciti neizlecive bolesti , besmrtnost i ko zna sta jos je nabrojala...samo treba preziveti![]()
Hehe koja je verovatnoca da ce iko u Srbiji da prezivi.Ovako jadni bez nuklearnih sklonista ili iceg.Ja bi voleo da bude rat....to znaci da su tacna prorocanstva , sto opet znaci da cemo (ko prezivi) moci uzgajati organe , leciti neizlecive bolesti , besmrtnost i ko zna sta jos je nabrojala...samo treba preziveti![]()
Ne razumem šta vam to znači ‚‚možda‚‚.Pitanje je jednostavno,oće da bude,neće da bude.Nema možda.![]()

evo dolazi polako kraj godine.....nema rata....toliko o vangi

Међу бројним лажним пророцима нађе се и неки прави.Изгледа да је Баба Ванга једна од правих.Предвидела је да ће нуклеарна подморница Курск потонути,такође се остварило њено пророчанство о рушењу Близнакиња у Њујорку 9.11.2001.Предвидела је и своју смрт тачно у дан,и шта мислите,умрла тачно тог дана који је предвидела.За будућност предвиђа 3. светски рат 2010!Према њој рат ће почети у новембру као обичан рат,затим ће бити употребљено нуклеарно и хемијско оружје.Европа би као последица радиоактивних падавина готово остала без становника.Муслимани би покренули хемијски рат против преосталих европљана и завладали Европом.И тако њено пророчанство иде и до 3000-те године па и даље.
Желим да чујем ваш став што се тиче ових пророчанстава.Да ли верујете или сматрате да је то чиста лаж.
Ih, kako da ne...
Kad bi sada neko mogao da mi da snimak baba Vange od pre trideset godina, pa da licno cujem to sto je rekla, a ostvarilo se, mozda bih i poverovao.
Ovako...rekla-kazala, naknadno izmisljeno, dodato, izmenjeno, dopisano....give me a break

E svashta
Kako nikad nema neka devojka koja predvidja ovo il ono... Vazda neka baba je u pitanju... I to Vanga
Baba Jaga u ruskoj tradiciji ima posebnu ulogu ZLA (zasto li im imena tako liche?)

Znas sta, mene bi branio i brat, i decko i drug... Samo ne vidim sto treba da se posalju 200000 km da bi me branili. Drzavi ne treba vojska, i u 1 i 2 svetskom ratu se nisu borili vojnici za platu
Izvini, al glupo ti kontanje
Uvek sam govorio,kad dodje rat,zemlje koje nemaju vojsku prve ginu. Osvajac uzima narod te drzave kao svoju vojsku. Exploatise je. Bice uvek otpora,ali...
Sta da radimo mi,kojima se ukida vojska,a kad se ukine imacemo svega 5.000 vojnika i sa tom cifrom ne moze se odbraniti jedan grad,a kamoli odbaciti napadac.