Baba Vanga-Slepa Bugarska Prorocica

Да ли верујете да ће се остварити пророчанство о 3. светском рату 2010

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja bi voleo da bude rat....to znaci da su tacna prorocanstva , sto opet znaci da cemo (ko prezivi) moci uzgajati organe , leciti neizlecive bolesti , besmrtnost i ko zna sta jos je nabrojala...samo treba preziveti :)

Ti si izgleda prihvatio deo koji se tebi sviđa.Prvo će biti radioaktivna kiša,a onda će muslimani doći i zaprašivati nas hlorom,arsenikom i ko zna kakvim hemijskim materijama.Šanse da prešiviš su 5 prema 95 posto.

Ja bi voleo da bude rat....to znaci da su tacna prorocanstva , sto opet znaci da cemo (ko prezivi) moci uzgajati organe , leciti neizlecive bolesti , besmrtnost i ko zna sta jos je nabrojala...samo treba preziveti :)
Hehe koja je verovatnoca da ce iko u Srbiji da prezivi.Ovako jadni bez nuklearnih sklonista ili iceg.
Sto se same teme tice bila je par puta postavljana.Mislim da je neko cak postavio i listu zanimljivih prorocanstava koja nam predstoje.Rekao bih da ona idu do negde 4000 godina posle 2010.
Sto se rata tice, tesno je izmedju sererne i juzne koreje kao i izmedju izraela i Irana.

Bilo je neko prorocanstvo da ce ove godine poginuti 4 velika politicara ili nesto slicno,poginuo je predsednik one bivse Sovjetske zemlje i sad onaj americki politicar.

Међу бројним лажним пророцима нађе се и неки прави.Изгледа да је Баба Ванга једна од правих.Предвидела је да ће нуклеарна подморница Курск потонути,такође се остварило њено пророчанство о рушењу Близнакиња у Њујорку 9.11.2001.Предвидела је и своју смрт тачно у дан,и шта мислите,умрла тачно тог дана који је предвидела.За будућност предвиђа 3. светски рат 2010!:sad2:Према њој рат ће почети у новембру као обичан рат,затим ће бити употребљено нуклеарно и хемијско оружје.Европа би као последица радиоактивних падавина готово остала без становника.Муслимани би покренули хемијски рат против преосталих европљана и завладали Европом.И тако њено пророчанство иде и до 3000-те године па и даље.
Желим да чујем ваш став што се тиче ових пророчанстава.Да ли верујете или сматрате да је то чиста лаж.

Ih, kako da ne...
Kad bi sada neko mogao da mi da snimak baba Vange od pre trideset godina, pa da licno cujem to sto je rekla, a ostvarilo se, mozda bih i poverovao.
Ovako...rekla-kazala, naknadno izmisljeno, dodato, izmenjeno, dopisano....give me a break

Znas sta, mene bi branio i brat, i decko i drug... Samo ne vidim sto treba da se posalju 200000 km da bi me branili. Drzavi ne treba vojska, i u 1 i 2 svetskom ratu se nisu borili vojnici za platu
Izvini, al glupo ti kontanje

Tad je bilo nesto drugo. Danas svako ziv sluzi civilno. Da li znas za blickrig? E,ako se to desi zemljama koje imaju jako slabu vojsku,vremena za otpor nece biti.

Jel sad malo jasnije? Ne kazem da otpora nece biti,bice ga.

Uvek sam govorio,kad dodje rat,zemlje koje nemaju vojsku prve ginu. Osvajac uzima narod te drzave kao svoju vojsku. Exploatise je. Bice uvek otpora,ali...

Sta da radimo mi,kojima se ukida vojska,a kad se ukine imacemo svega 5.000 vojnika i sa tom cifrom ne moze se odbraniti jedan grad,a kamoli odbaciti napadac.

Pa cist primer ti je prvi svetski rat... Zar se tu nije desilo nemoguce, da hrpa seljaka pobije vojno skolovane Austrougare?!

Back