Sherifff
Obećava
- Poruka
- 52
A propo ubistva 4 drzavnika, jel ste zaboravili pad Kacinjskog, i to je mozda bilo ubistvo, dakle vec je tu jedno izvrseno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A propo ubistva 4 drzavnika, jel ste zaboravili pad Kacinjskog, i to je mozda bilo ubistvo, dakle vec je tu jedno izvrseno...
Cekaj, zar ne kaze pokusaj atentata?

xDma ne mucite sebe tim atentatima, da li je bio ili ce biti bla bla bla... lepo sacekajte treci svetski ratxD
Ja samo jedno znam.Da pravi vidoviti ljudi nikada ne govore godine i bilo kakve datume,već samo znakove.
2010. - Pocetak III svetskog rata. Rat ce poceti u novembru 2010. i zavrsice se oktobra 2014. godine. Pocece kao obican rat, zatim ce biti upotrebljeno prvo atomsko, a zatim i
hemijsko oruzje
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/190744/Juzna-Koreja-suspendovala-trgovinu-sa-Severnom-KorejomJužnokorejski predsednik nije pominjao vojnu akciju, naglašavajući da cilj Seula nije vojni sukob. Međutim, on je dodao da će Južna Koreja iskoristiti pravo da se brani ukoliko Severna Koreja ubuduće bude preduzimala agresivne akcije.
Američki državni sekretar Hilari Klinton od Kine je zatražila da po pitanju Severne Koreje sarađuje sa SAD. Ona je na samitu SAD i Kine u Pekingu rekla da Pjongjang mora da odgovara za napad na Čeonan.
da, kako smo zaboravili pad Kačinskog- moguce da je time pocelo! da vidimo hoce li biti ubijena ta jos 2 (ili tri, negde pise ovako, negde onako...) VISOKA drzavnika i videcemo u NovembRUUUUU tekuce godine! ali baba je zaista pogaldjala mnoge stvari! NEZNAM ZASTO NIKO NIJE POMENUO ONO U VEZI lepe brene i Hitlera, ako znate na sta mislim?

Da, moguce je da je vec pocelo, a da mi toga nismo ni svesni. Tako su proroci i rekli - da ce se kraj desiti bas kad se najmanje budemo nadali, kad svi budemo ususkani u prijatan i miran zivot... ali videcemo... Vazno je da budemo budni kada kraj dodje. Zlo se polako i neprimetno, ali sigurno uvuklo u sve pore ljudske civilizacije - kad pomislim da me nista vise ne moze iznenaditi, desi se neka ljudska gadost koja me sokira i ostavi bez daha. Sta je to sa srcima ljudima ? Mozda mi vec zivimo u ledenom dobu ? Samo sto to nije led i sneg na zemlji, vec su ljudska srca zaledjena, kao u prici o Ledenoj Kraljici.
Sto se tice cekanja kraja, neko je na ovom forumu spomenuo da u julu ove godine treba da se dogodi jedan veliki teroristicki napad, koji je prvi sledeci predznak, tako da necemo jos dugo cekati da saznamo moguce buduce dogadjaje.
Sto se tice baba Vange, setila sam se necega sto moze biti vrlo zanimljivo svima na ovom forumu. Moj otac je imao prilike da je upozna, jer je u ono vreme bio jedan od funkcionera. Ona mu je tada rekla da ce mu cerka otici da zivi u inostranstvu. Ja zaista i ne zivim vise u Srbiji. Ovoga sam se slucajno setila sada, kada sam procitala ovu raspravu na forumu. Inace, bila sam potpuno zaboravila i na nju, a kamoli na njena prorocanstva.
A kakva je to veza izmedju baba Vange, Hitlera i Lepe Brene ?
E u to ćemo da se uverimo uskoro.ona je bila jedna od retkih proroka u istoriji kome su se sva prorocanstva(bar do dana danasnjeg) ispunila
E u to ćemo da se uverimo uskoro.
e sad,mozda su neka njena prorocanstva lose protumacena,jer je ona uvek govorila u zagonetkama....
Hm... Ah te zagonetke... Ja to zovem licimerje... Isto kao kada tovarim nekog, a ne kazem mu direktno sta mislim, nego sve okolo naokolo pa boc... Nije u redu... Sto ne rece lepo kao covek...
Nego... Vidim tamo pocetak III svetskog rata u novembru... Ovo uopste nije daleko od istine s obzirom na desavanja na Bliskom istoku i zaostravanja odnosa izmedju Turske i Izraela...
Sada cujem da i Iran salje svoje brodove kao podrsku drugoj turi humanitarne pomoci... Nikako to nece na dobro da izadje....
Ovaj scenario sam vec negde ispisao, ali da ga ponovim...
Pocetak oruzanih sukoba izmedju Turske i Izraela mogu da iskoriste Grci na Kipru kako bi povratili Severni Kipar. Turci bi tu vec ratovali na dva fronta, a Grcka bi poslala svoje vojnike u pomoc svom narodu na Kipru. Ucesce Grcke u ratu bi verovatno iskoristili Albanci kako bi okupirali severnu/zapadnu Grcku i priblizili se ostvarivanju cilja Velike Albanije....
U medjuvremenu bi se NATO raspao zbog nepruzanja podrske Turskoj koja je clanica NATO-a. To bi znacilo povlacenje trupa sa Kosova, sto ce Srbi svakako da iskoriste kako bi povratili svoju zemlju. Ratno stanje u Srbiji ce da iskoriste bosanski muslimani kako bi proterali Srbe iz Bosne i ukinuli RS. Srbi na dva fronta, a Hrvati pomazu Muslimane, jer se plase da bi eventualna pobeda Srba u Bosni, znacila da ce Srbi da krenu i prema Hrvatskoj i vrate svoju zemlju koju je Hrvatska okupirala.
To izaziva sukobe i izmedju Srba i Hrvata... Tako se ponovo siri rat na Balkanu. Samo ovaj put Srbi imaju vise sansi, jer ce manje da budu oci uprte u njih, a vise na desavanja na Bliskom Istoku u kome vec ucestvuje vecina arapskog sveta, USA i njeni saveznici....