kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.929
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fakulteti su državne svojine pa vidim kako prolaze njihovi pokušaji smenaон тебе да учи послу ?
јес видо, сва срећа па форум приватна својина иначе би ти овај први оформио ПЛЕНУМ крсте и уз присутних њих десетак у бистроу у касне сате,објаснио да си смењен и да су нека ''нова'' правила.
Srećan Sveti Savaучитељице....
ко диро ?
па студенткси парламент је смењен ад хок по титином пленуму и правилуFakulteti su državne svojine pa vidim kako prolaze njihovi pokušaji smena![]()
Veliki Kombinator treba da zna da Amadeus nije isto što i Korni."Била једном једна баба, није знала шта да ради, досадан јој био живот"
Рамбо Амадеус
И да срећан Свети Сава свима!
У почетку си подржавао студенте. Шта се десило? Није ваљда због Динка непоменика?само што су одлуке пленума обична шврљотина на папиру...
а овамо нам причају како траже поштовање закона у сваком погледу...
осим у оном који њима одговара...
I stranih elemenata koji otimaju VojvodinuУ почетку си подржавао студенте. Шта се десило? Није ваљда због Динка непоменика?![]()
Leteći bicikl
Živeo Vučić!
Srbija!
![]()
Služba je čudoI stranih elemenata koji otimaju Vojvodinupropaganda je čudoo
![]()
Iz prve ruke...Služba je čudo![]()
само што су одлуке пленума обична шврљотина на папиру...
а овамо нам причају како траже поштовање закона у сваком погледу...
осим у оном који њима одговара...
у почетку (а и сада) сам заступао ДА У ЅАТВОР МОРАЈУ НАЈОДГОВОРНИЈИ ЗА ОВУ КОРУПЦИЈУ која је бригом искључиво о енормној и брзој лови поптуно баталила бригу о струци , јер није то битно битна је лова чиме су практично учини убиство с предоумишљајем.У почетку си подржавао студенте. Шта се десило? Није ваљда због Динка непоменика?![]()
Gde je ovo?
kad ne postujes 15 minuta cutanja za zrtve
kad ne postujes 15 minuta cutanja za zrtve
Sram te bilo, ovako divnu damu...Zamišljam Slavku kako je na mestu ove starije građankenisam zla, al mi je prelilo čašu
![]()
Frankfurt.Gde je ovo?
Upravo mi je ta slika bila na pameti
A ti guli klupu ceo mesec za te pareUpravo mi je ta slika bila na pameticipelice oko 700 evrića, lagano bree
![]()
RazumemZamišljam Slavku kako je na mestu ove starije građankenisam zla, al mi je prelilo čašu
![]()
Мислиш ли ти да сам ја срћан са овим хаосом у држави, што блокирају Београд на Светог Саву уместо да славимо сви заједно, што је дошло до поделе у народу никада веће у последњих 30 година. Хебига сам је крив за стање у држави. Највећи несрбин је непоменик, какав Динко, да нам је нормална држава не би ни разговарали о том кловну...у почетку (а и сада) сам заступао ДА У ЅАТВОР МОРАЈУ НАЈОДГОВОРНИЈИ ЗА ОВУ КОРУПЦИЈУ која је бригом искључиво о енормној и брзој лови поптуно баталила бригу о струци , јер није то битно битна је лова чиме су практично учини убиство с предоумишљајем.
то сам искаѕао и присуством на првом и величанственом протесту 05.11.202
ниеј тад било речи о никакви мстудентима.
покушаји ПЛЕНУМАША (који се преко ноћи у касне сате организују по правилу ''ко је ту, ту је а ко није...не може да уђе'') да се наметну као вође тих протеста ме не интересују. нису законске , већ праисторијске форме титине - пленумашке које срушише студентски парламент.
тако да неб ркај бабе и жабе, јасно је теби све несрбине