B92: Svaka treca zena je zrtva nasilja

Nikako ne treba odobravati nasilje nad zenama. .Znam ljude koji tuku zene,i to su po meni nevidjene kukavice a sam taj cin je kukavicluk.Pa *** ako si jak i hrabar izadji pa se tuci sa sebi ravnima,al kad nemaju muda, opale po zeni i deci.Bezobrazluk.Prave i zene s ranja,ali u tom slucaju otvori joj vrata i izbaci je,a ne da je umlatis i napumpas svoj ego.Tu treba policija da preuzme posao

Nikako ne treba odobravati nasilje nad zenama. .Znam ljude koji tuku zene,i to su po meni nevidjene kukavice a sam taj cin je kukavicluk.Pa *** ako si jak i hrabar izadji pa se tuci sa sebi ravnima,al kad nemaju muda, opale po zeni i deci.Bezobrazluk.Prave i zene s ranja,ali u tom slucaju otvori joj vrata i izbaci je,a ne da je umlatis i napumpas svoj ego.Tu treba policija da preuzme posao

a kad muškarac napravi sranje šta onda
žena fizički slabija i ne može da otvori vrata da izbaci džukelu
šta onda opet žena izvuče deblji kraj
pa kako se okreneš leđa ti pozadi:rtfm:

Свака 3 жена је жртва насиља у породици
Сваку другу жену је једном или више пута напао пас луталица
Свака жена је барем једном у животу изгубила кишобран

Свака 100 005 жена уме да направи сарме како ваља

Hvala ti Boze da zene nisu fizicki jache
Da jesu, ubijale bi nas od batina.

Deo psihologije kod zena potice i od fizicke slabosti....
Uzmite kao primer sitnije slabije muskarce i vidite koliko se lukavstine i pakosti nakupi u njima, kako ne biraju sredstva i kako cesto imaju zenski pristup u sukobima...

Prelazni period da sad postanu fizicki jace bi bio katastrofalan, a i ovaj sa mentalnom i ekonomskom sugestijom da su jace je dovoljno destruktivan....
Da znate koliko samo zena ima stav da joj je jedino bitno da dobije dete ili decu, a muz dodje kao neophodnost zbog roditelja i fizickih poslova, a ako ne slusa , otarasice ga se...
Srbija je tu kao naduvan balon.....

Nego sva sreca te se neki muskarci pametno igraju psiholoskih igara, pa idu na seksualnu glad....i mastoliku stvarnost koje zene smisljaju i zele,....inace, bio bi totalan haos....

Kakav domaci, kratkotrzajni zahvat!!!

snooki.gif

Poslednja izmena:
Da B92 je tako pouzdana ekipa oni kao sve znaju.Preterase ga sasvim.Nasilja sigurno da ima ali ne u toj meri. Mislim da nasilja ima vise kod familija gde je los socijalni status jer svadje u kuci uglavnom i nastaju zbog nedostatka novca.Nisam za nasilje prema zenama ako ne ide treba raskinuti na vreme. Ne muciti ni sebe ni nju.

Back