B92.net saznaje: Svenarodni sabor, skup Pokreta za narod i državu, od 11. do 13. aprila

Замисли сад да је Мило Ђукановић позвао на митинг подршке највећи у историји Црне Горе ону сељачку , радничку Црну Гору којој је доста свега?

Дакле Мило није дискриминисао људе који нису сељаци или су незапослени или нису радници и рекао ви сте прави Црногорци само сељаци и радници?
Дакле Србин=Пролетер

Па то је исти клип на који сам одреаговао и сморио ме већ га је неко поставио оно не знам шта да кажем што нисам рекао.
Ne znam ko je ovaj voditelj, ali ima kohones.. Od sutra ce verovatno da radi na recepciji,

slobodan-milosevic.png

Mislim da je ovo glupo prozivanje individualno forumaša. Posebni nekih koju nisu skloni nekom tek tako vređanju drugih forumaša, a u to ubrajam i @Radašin778. Naprotiv, treba ceniti kada postoje pristojne pristalice vlasti na ovom forumu, jer to je nešto ovde doslovno (nažalost) velika retkost.

Rekavši to, da se osvrnem direktnije na pitanje; koliko sam čuo, postoje platni razredi za dnevnice za taj period. Ovi niži će dobijati u sličnom domenu kao i ranije, oko 5-8 hiljada dinara.
Hvala na lepim rečima,hvala ti na tome što si zapazio tu moju dobru stranu.Opet kažem da nisam pristalica/simpatizer/glasač sns-a.Pokušavam da budem realan.Imaju brdo loše povučenih poteza i nekolicinu dobrih.Neki su iznuđeni,neki možda učinjeni iz neznanja,ko će ih znati...

Hvala na lepim rečima,hvala ti na tome što si zapazio tu moju dobru stranu.Opet kažem da nisam pristalica/simpatizer/glasač sns-a.Pokušavam da budem realan.Imaju brdo loše povučenih poteza i nekolicinu dobrih.Neki su iznuđeni,neki možda učinjeni iz neznanja,ko će ih znati...

Мислиш сигурно на ту неколицину добрих потеза.

Kako B92.net saznaje od izvora iz policije, prijavljen je svenarodni sabor, skup Pokreta za narod i državu od 11. do 13. aprila na platou ispred Narodne skupštine.

5324_profimedia-0826205768_f.webp

Očekuje se veliki broj događaja i dešavanja tokom ove manifestacije, a sve će biti na platou ili u blizini Narodne skupštine.

Na jednom od skupova govoriće i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

https://www.b92.net/info/politika/1...eta-za-narod-i-drzavu-od-11-do-13-aprila/vest

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Slika vredi hiljadu reči, tako da komentar uz temu:

Pogledajte prilog 1704495

Три дана да блокирају саобраћај?!?

Znaci smislili su vise manifestacija, da sakriju koliko ce da imaju manje ljudi, pa ce kao da vrte- e, na 10 dogadjaja bilo ukupno toliko, a to sve isti tipove ca da vucaraju od bine do tribine :hahaha1:
"...To su ih učili u nevladinim organizacijama i stranim službama.
Jedni šetaju levo, a drugi desno, pa se čini da ih ima više..."

Eto, precednik objasnio pre neki dan na televizor:mrgreen:

Неће , мафија је уз опозицију као што је била и 5 Октобра , то су ваша братија .

Misliš, ovog puta neće ponoviti istu grešku i neće iste ljude pozivati u Pionirski park, kao kad su dolazili od 7. do 13. marta?

Na osnovu čega to pretpostavljaš? 🤔

Misliš, ovog puta neće ponoviti istu grešku i neće iste ljude pozivati u Pionirski park, kao kad su dolazili od 7. do 13. marta?

Na osnovu čega to pretpostavljaš? 🤔

Мафија није уз власт , него уз опозцију .

Уз народ су били они који су тај анрод и бранили и видели смо ко ЈСО , капетан Драган , прави ветерани а не лажни падобранци .

Мафија није уз власт , него уз опозцију .

Уз народ су били они који су тај анрод и бранили и видели смо ко ЈСО , капетан Драган , прави ветерани а не лажни падобранци .

Pa jesi li ti videla da je tamo bilo i ljudi koji su bili u zatvoru. :lol:

Back