B92.net saznaje: Svenarodni sabor, skup Pokreta za narod i državu, od 11. do 13. aprila

svi na sve narodni sabor.....SVIIIIIIIIIIIIIIII...
1743100224857.png

Боље да су то студенти урадили и назвали народни Сабор.
Сад ће ићи она пропаганда студенти су Љотићевци и тд и тд.......
Ко да сам знао.....
vec su bile te prozivke, i to na forumu

Ако ставе шункарицу у сендвич, оде србија у банкрот.

Ко зна колико сендвича никада не стигне безубима
Шта кажеш о збору оног другог, поштеног дела нашег народа? :mrgreen:

Помаже му Патријарх.
Ма и студенти су интелигентни и морају ово знати.
Јербо ти си имао часне српске јединице Усташа у српско-турском рату одреди Милоша С Милојевића.
Због историјског наслеђа нама познатих усташа од краљевине Југославије до другог светског рата ником не би пало на памет да користи то име.
Иста ствар је са Збором води се прљави пропагандни хибридни рат и мора се на то мислити нарочито у смутном преплашеном друштву где старији људи већ имају архетип Збор који нешто друго значи.

Знам шта ћете ми рећи он је у Уставно назвао то народни Збор они су правно искористили то он је бесправно искористио име које је сам дао Збор сада да га сатанизује.
Како би привукао што већи број традиционалиста.

Нешто размишљам...на српским зборовима треба да буду виђенији Срби рецимо неког места, општине итд. На овим сада долази ко хоће или ко сазна за збор. Има ли ту виђенијих Срба? Где су они што не долазе?.

Vučić je još prošle godine isticao Sabor sa Dodikom. Sa druge strane studenti su već sa plenumima asocirali na SFRJ. Sa zborovima su otišli udesno. Sabor je centrizam. :lol:
Око тога се често ради 80% видиш да је човек обновио "Душаново царство" где људи једу његова и своја гомна сребрним и златним виљушкама и кашикама.

Poslednja izmena od moderatora:
Ма и студенти су интелигентни и морају ово знати.
Јербо ти си имао часне српске јединице Усташа у српско-турском рату одреди Милоша С Милојевића.
Због историјског наслеђа нама познатих усташа од краљевине Југославије до другог светског рата ником не би пало на памет да користи то име.
Иста ствар је са Збором води се прљави пропагандни хибридни рат и мора се на то мислити нарочито у смутном преплашеном друштву где старији људи већ имају архетип Збор који нешто друго значи.

Знам шта ћете ми рећи он је у Уставно назвао то народни Збор они су правно искористили то он је бесправно искористио име које је сам дао Збор сада да га сатанизује.
Како би привукао што већи број традиционалиста.

Не верујемо дериштима порекла комунизма.

То је формула. Ти се не мењају, иако ће сами променити устав, уређење и облик владавине .

Back