B92 - dokle?

B92 plasira neistinu zato što...

• Ukupno glasova
    90
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poseban biser tih zverina je njihov forum. Tu se nakupilo toliko ološa da je to strašno.
Onoliko mržnje prema svemu srpskom i histerisanje zbog albanske nezavisnosti je nemoguće više čitati. Da ih pitate da li su za cepanje istočne Srbije i pripajanje tog dela Bugarskoj, svi bi to hteli. Perjanica njihove antisrpske politike je nekakav Vladan. Bivše komunjarsko oficirsko govedo koje je zbrisalo iz zemlje i samo sikće iz Londona. Onakve stavove nemaju ni Tači, ni Silajdžić. Samo se nadam da naša dijaspora iz Britanije prati njegova pisanija i da će ga nekada naći.

Nebudi smešan.
Ometati B92 je imperativ i cilj svakoga pravog srbina i srpkinje.Ti si preuzeo Tadićeve metode zastrašivanja.
Samo da znaš da nisam jedino za rušenje B92.Samo za ukidanje da se više ne bi prepucavali oko idiota i idiotizma.
Izgleda da nisi razumeo, uopšte se nisam bavio njihovom uređivačkom politikom, kao ni tvojim niti bilo čijim stavovima. Imaju li oni legalnu frekvenciju? Imaju. Samo sa hteo da ukažem na zakonske posledice, pošto se igrom slučaja bavim tim stvarima.

Poseban biser tih zverina je njihov forum. Tu se nakupilo toliko ološa da je to strašno.Onoliko mržnje prema svemu srpskom i histerisanje zbog albanske nezavisnosti je nemoguće više čitati. Da ih pitate da li su za cepanje istočne Srbije i pripajanje tog dela Bugarskoj, svi bi to hteli. Perjanica njihove antisrpske politike je nekakav Vladan. Bivše komunjarsko oficirsko govedo koje je zbrisalo iz zemlje i samo sikće iz Londona. Onakve stavove nemaju ni Tači, ni Silajdžić. Samo se nadam da naša dijaspora iz Britanije prati njegova pisanija i da će ga nekada naći.

registrovana sam na tom forumu silom prilika ali retko svraćam tamo...samo kada sam isuviše dobro raspoložena da me ni takva gamad ne može iznervirati. Paćenici...:mad:

Izgleda da nisi razumeo, uopšte se nisam bavio njihovom uređivačkom politikom, kao ni tvojim niti bilo čijim stavovima. Imaju li oni legalnu frekvenciju? Imaju. Samo sa hteo da ukažem na zakonske posledice, pošto se igrom slučaja bavim tim stvarima.
Имају фреквенцију, легално. тачно. Закуп зграде у којој се налазе, коју им је издао Динкић за 2 Е по квадрату , а објективно је за 20, е видиш, то је нелегално.
У осталом, какве везе има да ли су легално ту. Они шире мржњу и дефетизам, свко извештавање им ја политички обојено и крајње необјективно.

Имају фреквенцију, легално. тачно. Закуп зграде у којој се налазе, коју им је издао Динкић за 2 Е по квадрату , а објективно је за 20, е видиш, то је нелегално.
У осталом, какве везе има да ли су легално ту. Они шире мржњу и дефетизам, свко извештавање им ја политички обојено и крајње необјективно.

Baš to.:mad:

Demokratija bi trebalo da postoji zbog naroda.
Model koji uvode Amerikanci zove se demoNkratija a pridružene su im mnoge demonske zemlje. O fašističkoj Nemačkoj kao i najvećim kolonijalnim silama UK i Francuskoj ne treba mnogo pričati. Zna se koje su njihove vekovne težnje.
Glavno oružje današnjih okupatora su mediji. Kod nas, njihovo glavno oružje je B92. Nešto manje NVO i stranke.
Zato bi trebalo početi od ukidanja frekvencija medijskoj kući B92 a demokratiju neka im pruže oni koji su ih poslali ovamo i oni koji ih plaćaju.

Postoji jedan baš fin način da se uništi televizija koja vam ne odgovara. To je ne gledanje. Time se umanjuje gledanost i dovodi vlasnik do bankrotstva ili jednostavno odluči da zatvori da ne bi bankrotirao.
Ne gledam B92. Dobro, jako retko. Moj izbor je StudioB. 92-ku ne gledam od kada su počeli da vode mrtvu trku sa pinkom. Ne sećam se kada sam gledala kvalitetnu emisiju na toj televiziji. Desi se da puste pristojan film. Vesti su neverovatno uvredljive. Ne mislim na ono što se čita, već način na koji se to radi. Naglašavanje reči, često pogrešno naglašavanje. Kao da su ljudi glupi, pa ne umeju da shvate šta je bitno u nekoj informaciji. Svađanje sa kamerom. I slične gluposti. Nema tamo kvalitetnog programa. Naravno, i ćorava koka ubode zrno, pa se i njima omakne. Primetićete netrpeljivost prema toj stanici, a ona je otud što sam ranije smatrala B92 i StudioB najboljim stanicama. A onda se sve promenilo. StudioB me nije razočarao. Nadam se da ni neće. Žao mi je što ga ne gledaju u drugim delovima Srbije, pa da shvate zašto ga hvalim.
Suština, ako ne želite B92 jednostavno ne okrećite taj kanal i sve je ok.

МИТ О ДЕМОКРАТИЈИ И ГРАЂАНСКОМЕ ДРУШТВУ, КАО УНИВЕРЗАЛНОМЕ РЕЦЕПТУ СОЦИЈАЛНЕ САГЛАСНОСТИ

czipm.org:
Сложеница –демократија- састављена је од две старогрчке речи: демос- народ, и кратеин- владавина, владати. Ипак, у овом преводу треба посебну пажњу обратити на превод грчке речи демос. Наиме, у Светом Писму постоје три различите речи које означавају народ, и свака носи различиту конотацију.

Прва је реч етнос, она означава народ који има своју културу, обичаје, традицију,... али нема хришћанску веру. Друга реч је демос, она означава народ који има културу, обичаје и традицију али се одрекао Бога, обезбожени народ. Трећа реч је лаос, она означава народ који има културу, обичаје, традицију,... али и хришћанску веру (тј. Нови Израиљ).

Из овога произилази да демократија означава владавину безбожника а не целог народа. Да је ова констатација тачна потврдиће сваки «искрени» демократа, јер је одбацивање Бога, секуларизација, једна од ствари, којима се демократе највише поносе
.

Zgrada nema s tim veze, a program se nekima sviđa, a nekima ne, kao i kod drugih.

Vesti su neverovatno uvredljive. Ne mislim na ono što se čita, već način na koji se to radi. Naglašavanje reči, često pogrešno naglašavanje.

Kao da su ljudi glupi, pa ne umeju da shvate šta je bitno u nekoj informaciji.

Да, не даје се иста медијска вредност када се извештава о ЛДП-у и ДСС-у. И наравно да нема ни речи о непристрасности што се извештавања тиче. Наравно, они се и не труде да то оповргну, чак се и слажу са том констатацијом на један перфидан начин.

Немају људи врема да размишљају нити да сумњају у медијске извештаје... тако је било и 90-их година..

Оно што је РТС био '90-их то је данас Б92 '00-их година.... ствари се понављају али у различитом руху...

Postoji jedan baš fin način da se uništi televizija koja vam ne odgovara. To je ne gledanje. Time se umanjuje gledanost i dovodi vlasnik do bankrotstva ili jednostavno odluči da zatvori da ne bi bankrotirao.
Ne gledam B92. Dobro, jako retko. Moj izbor je StudioB. 92-ku ne gledam od kada su počeli da vode mrtvu trku sa pinkom. Ne sećam se kada sam gledala kvalitetnu emisiju na toj televiziji. Desi se da puste pristojan film. Vesti su neverovatno uvredljive. Ne mislim na ono što se čita, već način na koji se to radi. Naglašavanje reči, često pogrešno naglašavanje. Kao da su ljudi glupi, pa ne umeju da shvate šta je bitno u nekoj informaciji. Svađanje sa kamerom. I slične gluposti. Nema tamo kvalitetnog programa. Naravno, i ćorava koka ubode zrno, pa se i njima omakne. Primetićete netrpeljivost prema toj stanici, a ona je otud što sam ranije smatrala B92 i StudioB najboljim stanicama. A onda se sve promenilo. StudioB me nije razočarao. Nadam se da ni neće. Žao mi je što ga ne gledaju u drugim delovima Srbije, pa da shvate zašto ga hvalim.
Suština, ako ne želite B92 jednostavno ne okrećite taj kanal i sve je ok.

Jb se njima za gledanost, ionako se samo delom finansiraju od gledanosti.
Kako da ih ne gledam kad je to bolest koja preti da ugrozi generacije koje dolaze. Uče ih da se rugaju tradiciji i pravim vrednostima. Dovode ih u zabludu šta je dobro a šta loše.
B92 je zlo od kojeg se treba izlečiti.

Њихов интернет портал такође убира велики профит. Свакако да је сајт перфектан што се тиче његове техничке изведбе.

Али на том сајту не постоји цензура када се врећа србски народ и његово културно наслеђе...

Такав вандализам није под контролом ниједне државне агенције... нема санкција и казни да такво дивљаштво...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back