gost 428502
Poznat
- Poruka
- 7.257
Znači sada ti provocirašDanas je ronaldo2021*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači sada ti provocirašDanas je ronaldo2021*
Znači sada ti provociraš
Ko to spori?Znate šta meni ide na rac kod svega toga
Da, ali
Da, ali mi ide na rac
Da, Jasenovac, ali Srebrenica
Da, Srebrenica, ali Jasenovac
Zašto ne može da se i jedno i drugo desilo i ima svoje počinitelje a oni odgovornost
To su primeri zbog filmovaKo to spori?
Kakve uopste veze ima Srebrenica sa Jasenovcem?
U Jasenovcu se desio genocid
Pa nisam baš...Nisi li zamjetio, lanse, kad smo ovde milion puta ismevali milion drugih stvari koje nemaju prefiks "srpski"
Uopšte neću dalju temu o tome.To su primeri zbog filmova
Poenta je da, ali logika
Pa nisam baš...
Elem, valjda postoji 5 stvari u koje se ne treba dirati..Sve ostalo je irelevanto, politicari i ostala bagra.
Nisam to ispratila, gade mi se i jedni i drugi, tj svi koji koriste da, aliUopšte neću dalju temu o tome.
Svako može da izmišlja izgovore. Verujem da to rade i oni koji su tamo pisali one gnusne gluposti, zar ne?
ćao dobro sam kako si ti jesi li iz bg koje si godišteCao kako si
ćao dobro sam kako si ti jesi li iz bg koje si godište
Poenta?I nemoj sad ko koristi to
Načitala sam se toga samo tako:
Da, naši nisu bili nevini, Ali _____
brodarska a tiPreko puta hrama vracar visoki plafon 93 koja si skola
Pa mislim da neće tako moći.Da, s tim sto se necemo sloziti koje su to stvari.
brodarska a ti
onda ništa ćao sve najboljeTreca gimnazija sa saperom i vladom divljanom u razred fizicko radim sa sonjom savic
Pa mislim da neće tako moći.
Jednake mere za sve.
Što bi ti imao pravo da vređaš moje nacionalne osećaje i običaje? Nevezano da li sam Rom,Rusin,Mađar ili Srbin?
Pa tako je, i nema. Šta je problem? Ja sam upravo i rekla da je "da, ali" logika bolesnaPoenta?
Desio se zločin oko Srebrenice gde je tačno 3235 srpskih civila, žena i dece pobijeno. Desila se i Srebrenica. To nek procesuria ko treba.
Ali to nema ama nikakve veze sa 700.000 pobijenih Srba, i 50.000 dece, mislim da je to jedini put da je postojao logor za decu.
Znači sroski arhetip je tebi za omalovažavanje?!A što se tiče ismevanja srpskog... nije to ismevanje srpskog jer je srpsko, nego ismevanje forme koju zauzima srpsko
Kao meni pre neki dan što prebaciše da omalovažavam kad napišem "buzdovan", a ono što ja radim je omalovažavam specifičan arhetip, arhetip buzdovana
Tako isto se ismeva arhetip u kome Srbija uvek mora da se pojavi nazadna
Čak mislim da to i rade ljudi kojima je najviše stalo da vide ovu zemlju kako prosperira, i koji bi možda bili poslednji da odu iz nje (npr ja)
Da, samo što si uperila prst u nas.Pa tako je, i nema. Šta je problem? Ja sam upravo i rekla da je "da, ali" logika bolesna
Ali bukvalno nisam, citiraj gdeDa, samo što si uperila prst u nas.
Pa ne, nego je van pameti da se nameće neko mišljenje i tip ponašanja koji je apsolutna krajnost, isto koliko je krajnost i ekstrem ono na pomenutoj temi.A znaci sad se poteze politicka korektnost?pa ja nikad necu u razgovoru sa tobom vredjati ono sto je tebi bitno, ali ne mogu da kazem da ja imam neki drugi kriterijum na osnovu kojeg odredjujem vrednosti i da su mi neke drugi stvari bitne