B I I X I I I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I nemoj sad ko koristi to

Načitala sam se toga samo tako:

Da, naši nisu bili nevini, Ali _____
Poenta?
Desio se zločin oko Srebrenice gde je tačno 3235 srpskih civila, žena i dece pobijeno. Desila se i Srebrenica. To nek procesuria ko treba.
Ali to nema ama nikakve veze sa 700.000 pobijenih Srba, i 50.000 dece, mislim da je to jedini put da je postojao logor za decu.

Nakon ovoga svaka dalja rasprava bi išla u negativnom smreru. Sumnjam da je neko toliko nenormalan da mu nije jasno ovo što sam napisao.

A što se tiče ismevanja srpskog... nije to ismevanje srpskog jer je srpsko, nego ismevanje forme koju zauzima srpsko

Kao meni pre neki dan što prebaciše da omalovažavam kad napišem "buzdovan", a ono što ja radim je omalovažavam specifičan arhetip, arhetip buzdovana

Tako isto se ismeva arhetip u kome Srbija uvek mora da se pojavi nazadna

Čak mislim da to i rade ljudi kojima je najviše stalo da vide ovu zemlju kako prosperira, i koji bi možda bili poslednji da odu iz nje (npr ja)

Pa mislim da neće tako moći.
Jednake mere za sve.
Što bi ti imao pravo da vređaš moje nacionalne osećaje i običaje? Nevezano da li sam Rom,Rusin,Mađar ili Srbin?

A znaci sad se poteze politicka korektnost? :D pa ja nikad necu u razgovoru sa tobom vredjati ono sto je tebi bitno, ali ne mogu da kazem da ja imam neki drugi kriterijum na osnovu kojeg odredjujem vrednosti i da su mi neke drugi stvari bitne

Poenta?
Desio se zločin oko Srebrenice gde je tačno 3235 srpskih civila, žena i dece pobijeno. Desila se i Srebrenica. To nek procesuria ko treba.
Ali to nema ama nikakve veze sa 700.000 pobijenih Srba, i 50.000 dece, mislim da je to jedini put da je postojao logor za decu.
Pa tako je, i nema. Šta je problem? Ja sam upravo i rekla da je "da, ali" logika bolesna

A što se tiče ismevanja srpskog... nije to ismevanje srpskog jer je srpsko, nego ismevanje forme koju zauzima srpsko

Kao meni pre neki dan što prebaciše da omalovažavam kad napišem "buzdovan", a ono što ja radim je omalovažavam specifičan arhetip, arhetip buzdovana

Tako isto se ismeva arhetip u kome Srbija uvek mora da se pojavi nazadna

Čak mislim da to i rade ljudi kojima je najviše stalo da vide ovu zemlju kako prosperira, i koji bi možda bili poslednji da odu iz nje (npr ja)
Znači sroski arhetip je tebi za omalovažavanje?!
Suštinski me zabole, samo Jasenovac i sv.Sava bi trebali biti izuzeti iz toga.

A znaci sad se poteze politicka korektnost? :D pa ja nikad necu u razgovoru sa tobom vredjati ono sto je tebi bitno, ali ne mogu da kazem da ja imam neki drugi kriterijum na osnovu kojeg odredjujem vrednosti i da su mi neke drugi stvari bitne
Pa ne, nego je van pameti da se nameće neko mišljenje i tip ponašanja koji je apsolutna krajnost, isto koliko je krajnost i ekstrem ono na pomenutoj temi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back