B I I X I I I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa evo ti odgovor

Pogledajte prilog 860768

Zato oni imaju zaštitu. Jer postuju i klikiću. Neka postuju i odvratne šovinističke, rasističke, mizogine, fundamentalističke i ostale diskriminatorne komentare i govor mržnje, ali samo neka postuju. To je najvažnije.

To je sada malo diskutabilno.
Ako misliš na sprdanje sa žrtvama Jasenovca onda to svakako šovinistički, čak i rasistički od nacija koje su učestvovale u tom genocidu, masakru.

kako se tolerise atmosfera ako se postovi brisu a autori kaznjavaju?

Toleriše se tako što omogućavate tim likovima prostor i platformu za svoj otrov, a ne biste smeli. Takvima treba odmah sve uskratiti i trajno ih banovati. Lik je rekao devojci da bi joj oduzeo pravo glasa jer je bila zlostavljana i to je bukvalno samo kap u moru njegovog otrova. Uđi tenziji u poruke, skoro svaka je neka vrsta provokacije, omalovažavanja, uvrede ili diskriminacije, naročito žena. Otkad znam za sebe na ovom forumu, lik večito izaziva konflikt sa ljudima, večito provokacije, večito uvrede. On nije sposoban da normalno vodi diskusiju.

da. posle takvih zlih poruka koje sam tamo dobila, danas bukvalno nisam imala snage da se ukljucim.
a takvi likovi to i zele, da ucutkaju, da na mom primeru pokazu kako izgleda kad neka zena koja je pretrpela toliko toga zapravo kaze naglas sta joj se desilo.
a mislim da nikada nisam pokazala nekakav govor mrznje prema muskarcima, osim sto sam liku koji bi zabranjivao zenama abortus rekla da me ne zanima njegovo misljenje.

Smatraću se prozvanim, obzirom da sam ja taj lik čije mišljenje te ne zanima.
Ti dobro znaš da nije bilo to baš tako kako kažeš. Kao i svako ko je učestvovao u toj diskusiji koja je izbrisana.
Uprkos tome što sam toj diskusiji pristupio maksimalno korektno iznoseći svoje mišljenje bez vređanja bilo koga, od tebe sam dobio etikete silovatelja, pedofila i nasilnika i još pride sarkastičan epitet "srbende domaćina" kada sam napisao da bi onaj ko ti je to uradio trebao da dobije metak u čelo, što bi trebalo da predstavlja nekog zatucanog pećinskog čoveka. I pored toga što te ni jednom jedinom rečju nisam uvredio.

Smatraću se prozvanim, obzirom da sam ja taj lik čije mišljenje te ne zanima.
Ti dobro znaš da nije bilo to baš tako kako kažeš. Kao i svako ko je učestvovao u toj diskusiji koja je izbrisana.
Uprkos tome što sam toj diskusiji pristupio maksimalno korektno iznoseći svoje mišljenje bez vređanja bilo koga, od tebe sam dobio etikete silovatelja, pedofila i nasilnika i još pride sarkastičan epitet "srbende domaćina" kada sam napisao da bi onaj ko ti je to uradio trebao da dobije metak u čelo, što bi trebalo da predstavlja nekog zatucanog pećinskog čoveka. I pored toga što te ni jednom jedinom rečju nisam uvredio.
ne, od mene nisi dobio takve izjave, to vrvt moze da se proveri, od mene si dobio izjavu da me ne zanima tvoje misljenje o tome kada bi ti dozvolio zenama da abortiraju.
takodje te nikad nisam uvredila.
ovo sto pises da sam te nazvala pedofilom, silovateljem i nasilnikom je naprosto laz i kao takva bi trebalo da bude sankcionisana.
srbskim domacinom te jesam nazvala jer to je taj diskurs - nabo bi na kolac pedofila ali ajde da ja kazem zenama kako treba da postupaju sa svojim telom i kad smeju da abortiraju kad ne.

2.png

lol

ne, od mene nisi dobio takve izjave, to vrvt moze da se proveri, od mene si dobio izjavu da me ne zanima tvoje misljenje o tome kada bi ti dozvolio zenama da abortiraju.
takodje te nikad nisam uvredila.
ovo sto pises da sam te nazvala pedofilom, silovateljem i nasilnikom je naprosto laz i kao takva bi trebalo da bude sankcionisana.
srbskim domacinom te jesam nazvala jer to je taj diskurs - nabo bi na kolac pedofila ali ajde da ja kazem zenama kako treba da postupaju sa svojim telom i kad smeju da abortiraju kad ne.

Ne bih nikoga "nabo na kolac", opet karikiraš kao što si i tamo karikirala. Moj stav po pitanju toga što se tebi desilo sam tamo izneo i nadam se da taj post tamo još stoji. Nema potrebe da to ponovo pišem. Svakako je moje mišljenje nebitno u toj priči ali pošto je javni forum, onda smo svi u neku ruku pozvani da komentarišemo bilo šta.
Mislim... još svašta bih mogao o tome da napišem ali nema veze.

Ne bih nikoga "nabo na kolac", opet karikiraš kao što si i tamo karikirala. Moj stav po pitanju toga što se tebi desilo sam tamo izneo i nadam se da taj post tamo još stoji. Nema potrebe da to ponovo pišem. Svakako je moje mišljenje nebitno u toj priči ali pošto je javni forum, onda smo svi u neku ruku pozvani da komentarišemo bilo šta.
Mislim... još svašta bih mogao o tome da napišem ali nema veze.
i ja bih svasta mogla da napisem, npr kako se to zna da se ja kacim na senfi jer tamo nisam primetila da zalaze oni likovi, ali nema veze.
iskreno mi je zao sto ti je sujeta toliko krhka da te toliko povredila moja poruka da me ne zanima tvoje misljenje. zao mi je zbog toga, nisam imala nameru da te povredim, ali nisam ni ocekivala da ces zbog toga da se udruzis sa likovima koji likuju nad mojim groznim iskustvom i zbog toga bi me najradije prognali sa foruma uvredama i ad hominem temama. ali dobro, svako bira svoje drugare.

i ja bih svasta mogla da napisem, npr kako se to zna da se ja kacim na senfi jer tamo nisam primetila da zalaze oni likovi, ali nema veze.
iskreno mi je zao sto ti je sujeta toliko krhka da te toliko povredila moja poruka da me ne zanima tvoje misljenje. zao mi je zbog toga, nisam imala nameru da te povredim, ali nisam ni ocekivala da ces zbog toga da se udruzis sa likovima koji likuju nad mojim groznim iskustvom i zbog toga bi me najradije prognali sa foruma uvredama i ad hominem temama. ali dobro, svako bira svoje drugare.

Sa kim sam se ja udružio, šta pričaš?
Šta hoćeš da kažeš, da sam ja nekom javio gde ti kačiš slike? Znaš koliko mene to zanima... Mene zabole i ko gde šta kači i šta piše. Zabole me i za ovaj forum i loženje pojedinaca a jedino me nervira svođenje pisanja o random stvarima na neki lični nivo i pravljenje nekih teorija zavera. I neke lažne optužbe.

Sa kim sam se ja udružio, šta pričaš?
Šta hoćeš da kažeš, da sam ja nekom javio gde ti kačiš slike? Znaš koliko mene to zanima... Mene zabole i ko gde šta kači i šta piše. Zabole me i za ovaj forum i loženje pojedinaca a jedino me nervira svođenje pisanja o random stvarima na neki lični nivo i pravljenje nekih teorija zavera. I neke lažne optužbe.
pa ti si mene malopre lazno optuzio da sam te nazvala pedofilom, silovateljem i nasilnikom, ali eto.
nema veze, kao sto rekoh - i ovde i u zivotu ljudi biraju ko su im drugari. i svakome od nas prema sopstvenoj savesti.
gotova sam sa ovom diskusijom, ne mogu vise.

pa ti si mene malopre lazno optuzio da sam te nazvala pedofilom, silovateljem i nasilnikom, ali eto.
nema veze, kao sto rekoh - i ovde i u zivotu ljudi biraju ko su im drugari. i svakome od nas prema sopstvenoj savesti.
gotova sam sa ovom diskusijom, ne mogu vise.

Pa ti si mene, kao što si u prethodnom postu navela, svrstala u tu neku grupu koju si nazvala pedofilima i nasilnicima. Nisi navela ničije ime ali, otprilike, svi koji su imali drugačiji stav od tebe po pitanju abortusa.
Ono u čemu se slažem je da je ovde kao i u životu, ali zato što što si korektniji, to je ljudima lakše da seru po tebi.
I nije meni ovde niko drugar. Lično znam dve osobe s' tim što sam jednu video jednom pre 7,8 godina na 3 minuta a drugu sam poslednji put video skoro 10 godina pre nego što sam otvorio profil ovde.
Opet ću postaviti šta sam tamo napisao, što je tebe uvredio i zbog čega sam od tebe dobio odgovor da sam, verovatno zatucanim buzdovan, čije mišljenje te ne zanima.
Screenshot_20210213_201004_com.android.chrome.jpg

Ali, da, nema veze. Neka svako, pa i ti ovo shvati kako god hoće. Iskreno, više me i zabole i za tebe i sve vas i ovaj forum.

Ono što se na temi desilo pre neki dan je kanibalsko rastrzanje devojke koja je pomenula svoju traumu i insistiranje da bi joj zbog iste trebalo uskratiti građanska prava (i to je samo deo kanibalske gozbe od tog dana)

Imam skrinšotove, ako neko želi da mu se uvrće utroba

I takvi likovi nisu u trajnom banu, iako je jedan od njih član koji je već u trajnom banu i koristi tuđi nalog da piše, svraćao je i ovde i svi znamo da je on

A najgore od svega... svi ćute. Mislim i sa ove teme, svi su ćutali

Ne znam baš kako čovek da se postavi prema toj činjenici osim da se od svih lagano udalji

NISAM KRIV NISAM KRIV

ŠTO SAM TAKO VELIK
ŠTO STOJIM TAKO PRAVO
I ŠTO TVRD SAM KAO ČELIK

NISAM KRIV NISAM KRIV
ŠTO DOBRO SAM RAZVIJEN
SVAKI MIŚIĆ MOJ STRAŠNO JE NABIJEN

ŠTA ĆU LEP SAM KAO SLIKA
JAK I SNAŽAN POPUT BIKA
KUĆA MI JE TERETANA
TEGOVI MOJA JAČA STRANA

:zbanana: