B I I X I I I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono što se na temi desilo pre neki dan je kanibalsko rastrzanje devojke koja je pomenula svoju traumu i insistiranje da bi joj zbog iste trebalo uskratiti građanska prava (i to je samo deo kanibalske gozbe od tog dana)
Devojke koja je takođe pokušala da svoju traumu iskoristi kao argument da je jelte ona u pravu. Što je tužno. I da se ne bacamo svi sa svojim pričama okolo, neke stvari treba zadržati za sebe i ljude koji nas mogu prihvatiti i podržati, ne bacati pred random flejmere koji zaborave i šta su napisali čim se prebace na drugu temu gde se svađaju ko je veći navijač ili patriota ili šta već. Tako da smanjite malo libtardsko sranje, tražili ste kavgu sa retardima i sad plačete što neko nije reagovao u roku od odmah, kako bi bilo da jednostavno zanemarite ko vam toliko ne odgovara drugi put?

Devojke koja je takođe pokušala da svoju traumu iskoristi kao argument da je jelte ona u pravu. Što je tužno. I da se ne bacamo svi sa svojim pričama okolo, neke stvari treba zadržati za sebe i ljude koji nas mogu prihvatiti i podržati, ne bacati pred random flejmere koji zaborave i šta su napisali čim se prebace na drugu temu gde se svađaju ko je veći navijač ili patriota ili šta već. Tako da smanjite malo libtardsko sranje, tražili ste kavgu sa retardima i sad plačete što neko nije reagovao u roku od odmah, kako bi bilo da jednostavno zanemarite ko vam toliko ne odgovara drugi put?
Opet taj argument. Da neko treba da ćuti, da nam slučajno ne bi bilo neprijatno od spoznaje da odrasli muškarci mogu da siluju devojčice

Nećemo da pričamo o tome, ili da konstatujemo pol nasilnika i činjenicu da je u 98% slučajeva isti pol, ne, predlagaćemo da se žrtvama uskraćuju građanska prava dok se ne izleče, a činjenicu da se to dešava češće nego što želimo da priznamo sebi ćemo takođe ignorisati

I posle kao: što žrtve ćute, što je Milena ćutala?

Zato.

Ne. Ispricala sam svoju traumu Redhead kad mi je spocitnula da imam previse samopouzdanja. Tada sam rekla da zapravo nemam i da je razlog za to dobrim delom posledica pretrpljenog seksualnog nasilja u detinjstvu.
Ako vec hoces da lazes, lazi tako da ne mogu da se nadju dokazi.
A da, svakako sam pricala o tome i ranije na forumu, jer o tome treba pricati. Treba ohrabrivati zene da ne cute o nasilju koje su pretrpele. Screenshot from 2021-02-13 21-53-58.pngScreenshot from 2021-02-13 21-52-40.png
po vremenima se vide da je to repliciranje njoj.
a to sto je ona mislila da cu da je muvam... pa ne znam sta da kazem stvarno.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back