gost 428502
Poznat
- Poruka
- 7.257
nači preteško pitanje sam postavio 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Npr kojim?Pa nije, al u nekim tradicijama se to tako iskristalisalo.
Npr kojim?
Nema veze belački crnački, crno je tama, nepoznato, nerazgovetno, strah, naspram svetlosti dana u hiljadu boja. I kako noć smenjuje dan samo da bi nju odmenilo jutro tako su valjda ljudi nekada zamišljali borbu dobra i zla, a Tolkin preuzeo i preradio.
Pa samo tuMozda u judeoriscanskoj, sile tame su crne jer je asocijacija na smrt, a andjeli su bijeli i sa bijelim oreolima
u Indiji, na primer, udovice nose belo. Bela se nosi na sahranama i onim njihovim ceremonijama gde se obeležava smrt u porodici.
bela, kao boja, odbija svu svetlost i boje i zato se, kada udovica nosi belo, ona poistovećujje sa njom... odvaja od užitaka i raskoši aktivnog i redovnog učešća u društvu i životu oko sebe
da, i ja nosim belo cveće na sahrane, osim ako je neko moj blizak i koga volim jako, tada nosim drečavo roze i crveno zbog ljubavi i neželjenja da se to sve završava na tom mestu, kao što se i ne završavau Indiji, na primer, udovice nose belo. Bela se nosi na sahranama i onim njihovim ceremonijama gde se obeležava smrt u porodici.
bela, kao boja, odbija svu svetlost i boje i zato se, kada udovica nosi belo, ona poistovećujje sa njom... odvaja od užitaka i raskoši aktivnog i redovnog učešća u društvu i životu oko sebe
Pa bas je o tome text
Pa to ti kažem. Sad razmišljam, u svim tradicijama postoji ta primordijalna tama, koja je benevoletna, plodna i kreativna, iz koje se izdvaja svetlost kao prva kreacija, osim u hrišćanstvu, ono polazi odmah od logosaPa tolkin pripada tud![]()
Uteftereno za čitalje
Pa to ti kažem. Sad razmišljam, u svim tradicijama postoji ta primordijalna tama, koja je benevoletna, plodna i kreativna, iz koje se izdvaja svetlost kao prva kreacija, osim u hrišćanstvu, ono polazi odmah od logosa