eveline
Elita
- Poruka
- 23.013
Ja iskreno ne znam sta je to.
Usko sam u mojoj sferi interesovanja i glup sam za neke osnovne stvari. ☹
ni meni nije u sferi ali moram tamo nekad poslom
teši me jedna od tih pečenjara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja iskreno ne znam sta je to.
Usko sam u mojoj sferi interesovanja i glup sam za neke osnovne stvari. ☹
Ides ponekad u Trstenik??ni meni nije u sferi ali moram tamo nekad poslom
jeste, moramIdes ponekad u Trstenik??

Има то неко село успут до Крушевца, нема шансе да се сетим како се зове. Сећам се давно док је у Крушевцу постојао ЖКК па смо ишли на утакмице, увек кад пролазимо кроз то село, а то је типа једна улица ( и мислим да ту има нека "ијада", као кобасицијада али је нешто друго), поред пута је била нека печењара и испред нешто мало лимено и застакљено и увек је у томе била свињска печена глава. И ја увек кажем - а станитееее, видите како ме гледа. И свратимо на печеље.ni meni nije u sferi ali moram tamo nekad poslom
Javni se kad dodjes. Hocu da ti kupim nesto lepo.jeste, moram
mada, i kad idem na more, prođem tuda![]()
hmm, šta li je toИма то неко село успут до Крушевца, нема шансе да се сетим како се зове. Сећам се давно док је у Крушевцу постојао ЖКК па смо ишли на утакмице, увек кад пролазимо кроз то село, а то је типа једна улица ( и мислим да ту има нека "ијада", као кобасицијада али је нешто друго), поред пута је била нека печењара и испред нешто мало лимено и застакљено и увек је у томе била свињска печена глава. И ја увек кажем - а станитееее, видите како ме гледа. И свратимо на печеље.
Ох, тхе гоод даус.
čaponjak praseći? može ♥Volim pecenjare
Javni se kad dodjes. Hocu da ti kupim nesto lepo.
Јој ја мислим да јесте :Дhmm, šta li je to
ja sam malo operisana za ta sela, samo se kurčim kad mi se učini poznati teren
mora da je Stopanja
moji nisu iz Kš, pa nemam rodbinu i razlog da se šunjam tuda okolo
e, to je mesto na koje se ide zbog radosti i uvek mu se vraćaЈој ја мислим да јесте :Д
Mislio sam kg prasetine i neki dukser.čaponjak praseći? može ♥
Напуштена планета?Sto ja volim ta napustena sela
Jeri znate sta je bolje od napustenog sela?
Напуштена планета?
joj ti stvarno tamo ideš
Lepo. LnАј мачићи, лаку ноћ :*
Dali su mi kovertu. Idem da vidim prvo. Vracam se ujutru.joj ti stvarno tamo ideš