Nisi razmišljao da umesto wikipedie pročitaš knjige, uzmeš svesku, vataš zabeleške?Ok, mislim da sam otprilike pohvatao hronologiju dešavanja od nastanka Arde do kraja Prvog doba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi razmišljao da umesto wikipedie pročitaš knjige, uzmeš svesku, vataš zabeleške?Ok, mislim da sam otprilike pohvatao hronologiju dešavanja od nastanka Arde do kraja Prvog doba.
Ja ga tagovao slučajno
Ja ga tagovao slučajno

brzi prstiJa ga tagovao slučajno
Nisi razmišljao da umesto wikipedie pročitaš knjige, uzmeš svesku, vataš zabeleške?
Je l uviđaš obrise rasizma polako?Pa nisam siguran da li želim da se posvećujem tome toliko, želim samo da znam ovako uopšteno kako je taj Tolkinov svet postavljen.
otpevala sam Help! triput kad sam došla kući večeras i mogu vam reći da pomaže da sastavite rasute delove duše koje su poharali huni na poslu
od sutra, to je obavezan način da se započne privatni deo dana
u poruci ( ideji) ili temi?Je l uviđaš obrise rasizma polako?
daOd bitlsa?
Pa ne znam, ja ne čitam epsku, tako kažuu poruci ( ideji) ili temi?
ahahhahhaaaaaa
diskriminatorno
Peconi123 je individua koja je pri registraciji za ovaj forum, nakon što je videla da je username Peconi zauzet, krenula sa dodavanjem osnovnih brojeva sve do momenta dok zeleni strichlier nije ukazao da je dobitno- propusna kombinacija postignuta.koe peconi
diskriminatorno
ali vodolija uvek pobedi u kontestu najpametniji znak zodijakaŠto se žalite vi, niste Vodolija, nas bi trebalo po difoltu da niko nikad ni za šta ne razume, i da su od nas gore samo Ribe (AV je Ribe)