gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
dobra ideja, film kao film.. videces. ako volis malo tresha, moze da prodjesad pronjuškah šta je to... nisam gledala definitivno
čekiraću i to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobra ideja, film kao film.. videces. ako volis malo tresha, moze da prodjesad pronjuškah šta je to... nisam gledala definitivno
čekiraću i to
obe su su super glumice, ali mirjana izgleda da nije blistavi um baš ( što nije greh), a mjeril ne
Kako vam se Tom Kruz kotira na lestvici iritantnosti? Ne znam, baš mnogima je hajli iritantan... meni pak, yok
nije iritantan, nego je jedna od onih super zvezda na kojima je turbo radio marketing, tako da ništaKako vam se Tom Kruz kotira na lestvici iritantnosti? Ne znam, baš mnogima je hajli iritantan... meni pak, yok
nakon Eyes Wide Shut i one sjajne glume... dobar mi je Tomislav
pa bio mu smor kad je pgluZnate da je serbedzija pricao kako ga je kjubrik smarao da igraju imaginarni sah bez figira na tabli
drugar ti si od onih ljudi koji ne treba da se klade nikad@pura moca moki bi joj dao siguran sam
drugar ti si od onih ljudi koji ne treba da se klade nikad

pa bio mu smor kad je pglu

kome?mozda bi joj zene dale, ario, ostale?![]()
tajvanska kanasta batoDa, dobro mu nije reko aj idi u drugu sobu da vidis dal sam tamo, to je na tom nivou
Ti si iskrena, ostali manje vise, al viese manjevidela sam video, imam isti kupaci, steta sto mi isto i ne stoji